Ferm Living Salon Kussen Coral

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Salon Kussen Coral is een ontwerp van Trine Andersen. Wij durven te zeggen dat iemand die niet houdt van een beetje luxe, een beetje overdaad en een beetje glamour op zijn tijd, niet echt leeft. Daarom zijn deze Salon kussens van Ferm zo’n welkome aanwinst, zowel voor u als voor uw interieur. De kussens zijn vervaardigd in de sfeer van de vroegere Franse salons. Juist. Elegantie, klasse en kwaliteit is wat deze kussens daarom uitstralen. Welk interieur knapt daar nu niet van op?

De kussens worden gemaakt uit een mix van verschillende stoffen. Salon is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: pineapple, fly, flamingo, leaf, bengal, coral, flower, mosaic, pleat, butterfly en beetle. Tevens is het Salon Bolster Kussen verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Het Salon kussen is beschikbaar in twee afmetingen, namelijk 40 centimeter in breedte bij 25 centimeter in lengte of 40 centimeter in breedte bij 40 centimeter in lengte. Deze uitvoering van het Salon kussen – Coral – is zowel verkrijgbaar in een variant met maten 40 centimeter in breedte en 40 centimeter in lengte, als een variant met de afmetingen 40 centimeter in breedte en 25 centimeter in lengte

Het Salon Kussen Coral maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van het Deense Ferm Living. Eenvoud, functionaliteit, duurzame materialen, grafische patronen en vormen en Scandinavische tradities vormen de rode draad binnen de collectie van interieurmerk Ferm Living. Een succesvolle combinatie, zo is gebleken. Trine Andersen – hoofddesigner en tevens oprichtster van Ferm Living – probeert deze hoofdelementen steeds weer terug te laten komen in haar ontwerpen. Resultaat is een collectie die herkenbaar, veelzijdig en bovendien bijzonder geliefd is onder een breed publiek.

Ferm Living Salon Kussen Coral


✓ Verkrijgbaar in een diversiteit aan uitvoeringen
✓ Verkrijgbaar in meerdere afmetingen
✓ Materiaal: Mix van stoffen
✓ Vulling: Veren en dons
✓ Afmetingen: b. 40 x l. 40 en b. 40 x l. 25 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Salon Kussen Coral van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Salon Kussen Coral.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Opties Afneembare hoes
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Salon Kussen - Coral

b. 40 x l. 25 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 79

Salon Kussen - Coral

b. 40 x l. 40 cm.

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag voor 23:59u besteld, morgen in huis
€ 95

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit