Ferm Living Salon Kussen - Leaf (op=op)

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm LivingSalon Kussen Leaf is een ontwerp van Trine Andersen. Herinnert u het zich nog? De meer decadente tijden waarin Franse salons het straatbeeld sierden? Misschien uit oude verhalen of van foto’s van jaren geleden afgebeeld in stoffige boeken? Ferm biedt u met het ontwerp van de Salon kussens de kans de sfeer van deze opzichtige tijden her te beleven. De kussens geven uw interieur nieuw leven, kleur en boven alles een luxueuze uitstraling. De modieuze stoffen en patronen die gebruikt zijn voor het ontwerpen van de kussens passen perfect bij de ambiance van de glamoureuze salons.

De kussens zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: pineapple, fly, flamingo, leaf, bengal, coral, flower, mosaic, pleat, butterfly en beetle. Tevens is het Salon Bolster Kussen verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Het Salon kussen is beschikbaar in twee afmetingen, namelijk 40 centimeter in breedte bij 25 centimeter in lengte of 40 centimeter in breedte bij 40 centimeter in lengte. Deze uitvoering van het Salon kussen – Leaf – is zowel verkrijgbaar in een variant met maten 40 centimeter in breedte en 40 centimeter in lengte, als een variant met de afmetingen 40 centimeter in breedte en 25 centimeter in lengte

Het Salon Kussen Leaf maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van het Deense Ferm Living. Trine Andersen is de bedenker en uitvoerder achter interieurmerk Ferm Living. Door gebrek aan behang dat voldeed aan haar wensen, ontwierp zij een eigen collectie designbehang dat voldeed aan haar smaak, haar wensen en haar voorkeuren. Deze bescheiden collectie bleek in 2005 de start te zijn van Ferm Living. Inmiddels is de collectie van Ferm zoveel meer dan enkel behang en voldoet hij bijna aan alle verwachtingen. Neem snel een kijkje in deze populaire en bovenal veelzijdige collectie!

Ferm Living Salon Kussen Leaf


✓ Verkrijgbaar in een diversiteit aan uitvoeringen
✓ Verkrijgbaar in meerdere afmetingen
✓ Materiaal: Mix van stoffen
✓ Vulling: Veren en dons
✓ Afmetingen: b. 40 x l. 40 en b. 40 x l. 25 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Salon Kussen Leaf van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Salon Kussen Leaf.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723016892
Productnr. 7466
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Opties Afneembare hoes
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Salon Kussen - Leaf (op=op)

b. 40 x l. 40 cm.

Nog 2 op voorraad

Normale prijs: € 95

Special Price € 66,50

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit