Ferm Living Salon Kussen Pleat

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Salon Kussen Pleat is een ontwerp van Trine Andersen. Overdaad schaadt, zeggen ze weleens. Maar dat geldt niet voor de Salon kussens van Ferm Living. Deze glamoureuze kussens laten u proeven van de sferen die er heersten in de Franse salons van vroeger. Klasse, elegantie en luxe is wat deze kussens toevoegen aan uw interieur. En zeg zelf, een beetje over de top.. op zijn tijd mag dat best toch? De Salon kussens zijn een aanwinst voor ieder interieur!

De kussens worden gemaakt uit een mix van verschillende stoffen. Salon is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: pineapple, fly, flamingo, leaf, bengal, coral, flower, mosaic, pleat, butterfly en beetle. Tevens is het Salon Bolster Kussen verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Het Salon kussen is beschikbaar in twee afmetingen, namelijk 40 centimeter in breedte bij 25 centimeter in lengte of 40 centimeter in breedte bij 40 centimeter in lengte. Deze uitvoering van het Salon kussen – Pleat – is verkrijgbaar in de kleur sea en in de kleur rust. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de maten 40 centimeter in breedte en 40 centimeter in lengte en 40 centimeter in breedte en 25 centimeter in lengte

Het Salon Kussen Pleat maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van het Deense Ferm Living. Interieurmerk Ferm Living ademt Scandinavische traditie, eenvoud en functionaliteit. De collectie, ontworpen door hoofddesigner en tevens oprichtster van Ferm Trine Andersen, weet te boeien en te verrassen. De kenmerkende grafische patronen zorgen voor een levendig karakter en interessant geheel. Sinds de oprichting in 2005 is Ferm uitgegroeid tot één van ’s werelds meest toonaangevende designlabels.

Ferm Living Salon Kussen Pleat


✓ Verkrijgbaar in sea en in rust
✓ Behorende tot de uitgebreide Salon kussen-serie
✓ Materiaal: Mix van stoffen
✓ Vulling: Veren en dons
✓ Afmetingen: b. 40 x l. 40 en b. 40 x l. 25 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Salon Kussen Pleat van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Salon Kussen Pleat.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Opties Afneembare hoes
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Salon Kussen - Pleat Rust

b. 40 x l. 25 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 79

Salon Kussen - Pleat Sea

b. 40 x l. 25 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 79

Salon Kussen - Pleat Rust

b. 40 x l. 40 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 95

Salon Kussen - Pleat Sea

b. 40 x l. 40 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 95

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit