Ferm Living Shard Spiegel

By Trine Andersen

Omschrijving

De vrijstaande Ferm Living Shard Spiegel is een asymmetrisch ontwerp van Trine Andersen. De naam verwijst naar de inspiratie achter het intrigerende design. De vormgeving van de spiegel is namelijk geïnspireerd op de scherpe, ruwe randen van stukjes gebroken keramiek, glas en steen. Deze strakke lijnen komen prachtig terug in zowel de vorm van de spiegel, als in de metalen achterkant. Dit stalen frame maakt dat uw favoriete kledingstukken of jassen aan de achterkant van de spiegel gehangen kunnen worden. Zo is de spiegel niet alleen een decoratieve toevoeging in het interieur, maar zorgt het ook voor een opgeruimde ruimte.

De Shard Spiegel is gemaakt van spiegelglas en een gepoedercoat stalen frame. De staande spiegel heeft een lengte van 57,8 centimeter, een breedte van 47,3 centimeter met een totale hoogte van 165 centimeter.

Ferm Living Shard Spiegel


✓ Asymmetrisch ontwerp
✓ Geïnspireerd op gebroken stukjes keramiek, glas en steen
✓ Functioneel ontwerp
✓ Strakke lijnen

Vragen over de Shard Spiegel van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Shard Spiegel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 57,8 cm.
Breedte 47,3 cm.
Hoogte 165 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Shard Spiegel

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 545
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit