Ferm Living Shard Wandspiegel

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Shard Wandspiegel is een asymmetrisch ontwerp van Trine Andersen. De naam verwijst naar de inspiratie achter het intrigerende design. De vormgeving van de spiegel is namelijk geïnspireerd op de scherpe, ruwe randen van stukjes gebroken keramiek, glas en steen. De spiegel dient als functioneel ontwerp om in te kijken, maar is tevens een bijzonder statement in de ruimte dankzij zijn strakke lijnen en asymmetrische vormgeving. Plaats de kleine uitvoering boven een royaal dressoir of hang de grote variant aan de wand voor een laatste kleding-check.

De Shard Wandspiegel is gemaakt van spiegelglas en heeft een achterkant van MDF. L-vormige schroeven worden standaard meegeleverd voor wandmontage. De spiegel is verkrijgbaar in twee formaten. De kleine variant heeft een lengte van 50,5 centimeter met een breedte van 2,9 centimeter en een hoogte van 76,4 centimeter. De grote uitvoering heeft een lengte van 57,8 centimeter, een breedte van 2,9 centimeter en een hoogte van 165 centimeter.

Ferm Living Shard Wandspiegel


✓ Asymmetrisch ontwerp
✓ Geïnspireerd op gebroken stukjes keramiek, glas en steen
✓ Functioneel ontwerp
✓ Strakke lijnen

Vragen over de Shard Wandspiegel van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Shard Wandspiegel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Breedte 2,9 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Shard Wandspiegel

Small

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 199

Shard Wandspiegel

Large

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 459
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit