Ferm Living Sill Wandkast

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Sill Wandkast is een ontwerp van Trine Andersen. Het design heeft zijn naam te danken aan het Franse woord ‘Sillon’, wat uitgesneden groeven betekent. Deze naam slaat op de subtiel vormgegeven groeven die de deurtjes van de kast sieren. De zijkanten van de kast zijn net wat hoger en rond afgewerkt wat zorgt voor een elegante look. Dankzij de opstaande randen ontstaat een extra oppervlak om uw favoriete accessoires op te etaleren. Dit maakt de Sill Wandkast een stijlvolle en functionele opbergruimte in ieder interieur.

De Sill Wandkast is gemaakt van eikenfineer met een kern van MDF en is vervolgens donker gekleurd. De wandkast heeft een lengte van 42,5 centimeter, een breedte van 19 centimeter en een hoogte van 85 centimeter. Gebruik de wandkast in de keuken voor uw decoratieve tafelservies of hang in de hal voor het opbergen van belangrijke spullen, zoals uw sleutels.

Ferm Living Sill Wandkast


✓ Uitgesneden groeven
✓ Stijlvolle opbergruimte
✓ Elegante look
✓ Functioneel design

Vragen over de Sill Wandkast van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Sill Wandkast.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 42,5 cm.
Breedte 19 cm.
Hoogte 85 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Sill Wandkast

Donker Gebeitst Eiken

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 545

Special Price € 490,50

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit