Ferm Living Swan Bed Bumper

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Swan Bed Bumper is een ontwerp van Trine Andersen. Creëer een veilig nest voor uw kleintje en laat hem of haar heerlijk dromen tussen deze vriendelijke zwanen. De bed bumper wordt gemaakt van het zachtste katoen voor een optimaal comfort, GOTS-gecertificeerd. De bed bumper heeft een afmeting van 340 centimeter in breedte, 30 centimeter in hoogte en 3.5 centimeter in diepte.

De Swan Bed Bumper maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van het Deense Ferm Living. Oprichtster achter designmerk Ferm Living is niemand minder dan grafisch ontwerper Trine Andersen. Het idee van een eigen collectie ontwerpen ontstond doordat Andersen het behang dat in alles voldeed aan haar wensen niet kon vinden. En wat kun je dan beter doen dan zelf een collectie design behang ontwerpen? Daarmee was in 2005 haar eerste collectie behang een feit. Begonnen als kleine collectie ontworpen in haar eigen huis, uitgegroeid tot een interieurmerk met een enorme collectie, ontworpen vanuit hét Ferm Living kantoor in Kopenhagen.

Ferm Living Swan Bed Bumper


✓ Rustig en liefdevol design
✓ Onderdeel van de Swan collectie
✓ Vulling: gerecycled schuim
✓ Materiaal: 100% biologisch katoen
✓ Onderhoud: wassen op 40 °C, enkel het overtrek
✓ Afmetingen: b. 340 x h. 30 x d. 3.5 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over de Swan Bed Bumper van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Swan Bed Bumper.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 3.5 cm.
Hoogte 30 cm.
Breedte 340 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit