Ferm Living Tuck Vaas

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Tuck Vaas is een ontwerp van Trine Andersen. De vaas bevat de perfecte balans tussen een fluïde en krachtige uitstraling. Het eerste model van de Tuck vaas is door de designers van Ferm Living met de hand geboetseerd, het creatieve instinct van de designers heeft tot deze dynamische vorm geleid. De levendige vorm van de vaas wordt afgewerkt met een glanzende laag, waardoor de plooien met verschillende lichtinval lijken te dansen. Combineer de vaas met een prachtige compositie van bloemen, of geef deze opmerkelijke verschijning een plek in uw interieur als eyecatcher. Deze dynamische vaas zal hoe dan ook uw ogen laten glinsteren.

De Tuck vaas heeft een diameter van 34 centimeter en een hoogte van 40 centimeter en wordt in drie prachtige kleuren uitgebracht: Red Brown, Blue en Cashmere. Dit fluïde design is ook te verkrijgen als plantenpot, samen vormen zij een dynamische set.

Ferm Living Tuck Vaas


✓ Fluïde design
✓ Keramiek
✓ Verkrijgbaar in drie kleuren
✓ Ook als plantenpot verkrijgbaar
✓ Afmeting: Ø 34 x h. 40 cm.

Vragen over de Tuck Vaas van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Tuck Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Trine Andersen
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Hoogte 40 cm.
Diameter 34 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Tuck Vaas

Red Brown

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 229

Tuck Vaas

Cashmere

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 229
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit