Ferm Living Unfold Room Divider

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Unfold Room Divider is een ontwerp van Trine Andersen. Gebruik dit prachtige kamerscherm als een decoratief, luxe en esthetisch element in een grote ruimte, of als een praktische designoplossing voor het creëren van een extra kamer in een kleine ruimte. Unfold is vervaardigd uit hoogglans MDF en is voorzien van stijlvolle groeven voor een elegante look. Het kamerscherm is 150 centimeter breed, 1.8 centimeter diep en heeft een hoogte van 180 centimeter. Unfold is verkrijgbaar in een roze, donkergroene of grijze uitvoering.

De Unfold Room Divider maakt deel uit van de zeer veelzijdige collectie van Ferm Living. Oprichtster van Ferm Living – inmiddels bekend als het meest populaire designmerk van Denemarken – is Trine Andersen. In 2006 ontwierp zij een collectie designbehang waarmee de start van Ferm Living gemaakt was. Inmiddels is Ferm uitgegroeid tot één van ’s werelds favoriete merken met een inmens aanbod van producten voor elke ruimte.

Ferm Living Unfold Room Divider


✓ Praktisch en elegant design
✓ Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
✓ Onderhoud: afnemen met een vochtige doek
✓ Materiaal: hoogglans MDF
✓ Afmetingen: b. 150 x h. 180 x d. 1.8 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over de Unfold Room Divider van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Unfold Room Divider.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 1.8 cm.
Breedte 150 cm.
Hoogte 180 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Unfold Room Divider

Roze

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.155

Unfold Room Divider

Donkergroen

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.155

Unfold Room Divider

Grijs

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.155

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit