Ferm Living Vista Sprei

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Vista Beddensprei is een ontwerp van Trine Andersen. Deze prachtige wollen beddensprei behoort tot de Vista serie, een serie van dekens en kussens gebaseerd op de abstracte vormen die de aarde rijk is. Het patroon op de beddensprei is gebaseerd op een abstracte luchtfoto van onze planeet en geeft tezamen met zachte zandtinten een prachtig aards effect. Met behulp van een traditionele tapijtweeftechniek is de beddensprei getransformeerd tot een visueel kunstwerk. Over het midden loopt een lijn van franjes die het ambachtelijke gevoel versterken.

Deze prachtige sprei heeft een lengte van 250 centimeter een breedte van 240 centimeter en is beschikbaar in Sand. De voorkant is gemaakt van 100% getuft wol en de achterkant bestaat uit 100% katoen, deze combinatie maakt de sprei een heerlijk zachte toevoeging op bed of gewoon op de bank.

Ferm Living Vista Beddensprei


✓ Gebaseerd op de aarde
✓ Ambachtelijke aardse uitstraling
✓ Traditionele tapijtweeftechniek
✓ Ook verkrijgbaar als deken en kussen!
✓ Afmeting: b. 240 x l. 250 cm.

Vragen over de Vista Beddensprei van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Vista Beddensprei.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Trine Andersen
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 250 cm.
Breedte 240 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Vista Sprei

Sand

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 199
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit