Ferm Living Vulca Vaas

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Vulca Vaas is een ontwerp van Trine Andersen. Het ruwe materiaal van de vaas doet in combinatie met de organische vormen denken aan vulkanisch gesteente en lijkt recht uit de natuur te komen. Dit gevoel wordt versterkt door het ongeglazuurde materiaal waarmee de vaas textuur en karakter toevoegt aan ieder interieur. Dankzij de neutrale kleur is de vaas goed te combineren met andere accessoires uit de collectie van Ferm Living. Gebruik de vaas met bloemen of gebruik hem puur als decoratie, voor beide is hij zeer geschikt.

De vaas is verkrijgbaar in twee afmetingen. De medium vaas is 36 centimeter breed, 25 centimeter diep en 21 centimeter hoog. De large variant is 45 centimeter breed, 30 centimeter diep en 27 centimeter hoog. De vaas is gemaakt van steen met een ongeglazuurde buitenkant en geglazuurde binnenkant. Hierdoor heeft de buitenkant van de vaas een ruwe textuur.

Ferm Living Vulca Vaas


✓ Verkrijgbaar in twee afmetingen
✓ Ongeglazuurde buitenkant, geglazuurde binnenkant
✓ Korrelige textuur
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over de Vulca Vaas van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Vulca Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Vulca Vaas - Medium

b. 36 x d. 25 x h. 21 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 159

Vulca Vaas - Large

b. 45 x d. 30 x h. 27 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 229
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit