Moooi Carpets Festival Inferno Vloerkleed

By Marcel Wanders

Omschrijving

Het Moooi Carpets Festival Inferno Vloerkleed is een ontwerp van Marcel Wanders en behoort tot de Signatures Collection van het merk. Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal. De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Het Festival Inferno vloerkleed is verkrijgbaar in diverse materiaaluitvoeringen; zo kunt u kiezen uit een kleed gemaakt van ‘low pile polyamide’ of ‘soft yarn polyamide’. Low pile polyamide is een laagpolig materiaal dat de tinten fantastisch laat opkomen, en het hoogpolige soft yarn polyamide zorgt samen met subtiele tinten en extra comfort voor een sfeervolle en aangename ervaring. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard goed schoon te houden en bovendien behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. Behalve polyamide is het vloerkleed ook op aanvraag verkrijgbaar in wol.

Moooi Carpets Festival Inferno Vloerkleed


✓ Surrealistisch design
✓ Meerdere materiaaluitvoeringen
✓ In twee afmetingen
✓ Onderdeel van de Signatures Collection

Vragen over het Festival Inferno Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Festival Inferno Vloerkleed.
Kastenactie
Ontvang de hele maand oktober een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1000.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Marcel Wanders
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diameter 250 of 350 cm.
Bijlagen Productinformatie

Festival Inferno Vloerkleed

Ø250 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.710

Festival Inferno Vloerkleed

Ø350 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.340

Festival Inferno Vloerkleed

Ø250 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.550

Festival Inferno Vloerkleed

Ø350 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 4.430

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit