Ferm Living Salon Bolster Kussen - Mosaic

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Salon Bolster Kussen Mosaic is een ontwerp van Trine Andersen. Een beetje glitter, een beetje glamour, een beetje luxe. Wie en ook wat knapt daar nu niet van op? Juist, uw anders zo bescheiden interieur verdient dergelijke verwennerij. De Salon kussens zijn ontworpen met het idee dat ze u en uw interieur de heerlijk decadente tijd van Franse salons kunnen laten herbeleven. De modieuze stoffen en mooie patronen die gebruikt zijn voor de Salon kussens zorgen voor een goede dosis stijl in uw woning. Zeg zelf, wie wordt er niet gelukkig van een beetje overdaad op zijn tijd?

De voor- en achterzijde van het kussen wordt gemaakt uit een mix van verschillende soorten stoffen. Voor Salon Bolster kunt u kiezen uit de uitvoeringen Bengal en Mosaic. Salon Bolster is 16.5 centimeter in diameter en 40 centimeter in breedte. Binnen de collectie van de Salon kussens zijn tevens diverse andere uitvoeringen verkrijgbaar: pineapple, fly, flamingo, leaf, bengal, coral, flower, mosaic, pleat, butterfly en beetle. Deze uitvoeringen zijn wat betreft afmeting verkrijgbaar in twee varianten met de maten 40 centimeter in breedte bij 25 centimeter in lengte of 40 centimeter in breedte bij 40 centimeter in lengte.

Het Salon Bolster Kussen Mosaic maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van het Deense Ferm Living. Wie praat over Ferm Living, praat eigenlijk ook over Trine Andersen. De invloed van deze Deense vrouw, ontwerpster én oprichtster van interieurmerk Ferm Living is door de gehele Ferm-collectie herkenbaar. Functionaliteit, eenvoud, Scandinavische traditionele gebruiken en grafische patronen sieren de collectie.

Ferm Living Salon Bolster Kussen Mosaic


✓ Verkrijgbaar in een twee verschillende uitvoeringen
✓ Tevens verkrijgbaar in talloze – hierboven genoemde – andere varianten
✓ Materiaal: Mix van stoffen
✓ Vulling: Veren en dons
✓Afmetingen:  Ø. 16.5 x b. 41.5 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Salon Bolster Kussen Mosaic van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Salon Bolster Kussen Mosaic.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723018131
Productnr. 7477
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Breedte 41.5 cm.
Diameter 16.5 cm.
Opties Afneembare hoes
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Salon Bolster Kussen - Mosaic

(op=op)

Nog 1 op voorraad

Normale prijs: € 115

Special Price € 80,50

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit