Gubi Fig Leaf Voetenbank

By Kerstin Holmquist

Omschrijving

De Gubi Fig Leaf Voetenbank is een ontwerp van Kerstin Holmquist.

Designers met een unieke en humanistische ontwerpvisie zijn schaars, Kerstin Horlin-Holmquist was er één. Zij liet zich niet leiden en beïnvloeden door kortdurende zogenaamd hippe trends. Ook haar man Erik Holmquist, waar zij vele designs mee heeft gecreëerd, deelde dit standpunt. Alle ontwerpen van hun hand werden - in hun eigen huis - getest op kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. Wanneer één van deze drie niet volgens de standaard was dan werd het hele project afgeblazen. Dit zorgde voor veel waardering onder designliefhebbers. Ook nu nog zijn de ontwerpen van Horlin-Holmquist zeer dierbare verzamelobjecten die maar heel sporadisch aangeboden worden op veilingen. De Paradiset collectie - onderdeel van de collectie van Gubi - is de meest iconische en meest populaire meubellijn.

Gubi is een Deens label met meubelen die vervaardigd zijn door én voor bewonderaars van design. Gubi's unieke visie op design zorgt voor het enorme succes dat zij hebben te bewerkstelligen. Het vervangen van oude tradities door meer ongekende en vernieuwende technieken, vormen en materialen zorgt voor bijzondere en verrassende designs. Neem bijvoorbeeld de Fig Leaf. Deze voetenbank is voorzien van een ongekende vormgeving en is tevens onderdeel van de zeer geliefde Paradiset collectie.

De Fig Leaf Voetenbank van Gubi heeft - afhankelijk van uw voorkeur - zwart gebeitst beukenhouten, gelakt eikenhouten of notenhouten poten. Voor de bekleding van de poef heeft u de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in mooie kleuren. De breedte van de Fig Leaf bedraagt 50 centimeter, de hoogte is 51 centimeter en de diepte 40 centimeter.

Gubi Fig Leaf Voetenbank


✓ Diverse mogelijkheden
✓ Massief houten poten
✓ Behorend tot de Paradiset Collection
✓ Afmeting: b. 50 x h. 51 x d. 40 cm.
✓ Design: Kerstin Holmquist

Vragen over de Fig Leaf Voetenbank van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Fig Leaf Voetenbank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kerstin Holmquist
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 50 cm.
Hoogte 51 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 50 cm.
Bijlagen Productinformatie

Fig Leaf - Remix 2-152

Poten Zwart Beuken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.154

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit