Fjordfiesta Bambi 57 Stoel

By Rastad & Relling

Omschrijving

De Fjordfiesta Bambi 57 Stoel is een ontwerp van Rastad & Relling. Rastad & Relling werd als designbureau in 1943 opgericht in Oslo. Dit bureau heeft tot de jaren 70 een belangrijke positie gehad in het ontwikkelen van het Noorse meubeldesign. Een van de bekendste ontwerpen van Rastad & Relling is de Bambi stoel. Velen zien deze stoel als één van de meest artistieke designstoelen die ooit in Noorwegen is gemaakt. Niet in de laatste plaats om de sierlijk gevormde arm- en rugleuning, waar het vakmanschap vanaf spat. Elk onderdeel van de stoel is tot in de puntjes afgewerkt en dat geeft de eetkamerstoel een elegante en luxe uitstraling.

De Bambi 57 Stoel is 72 centimeter hoog, 62 centimeter breed, 53 centimeter diep en heeft een zithoogte van 46 centimeter. De stoel is verkrijgbaar in massief notenhout of massief eikenhout. De variant van eikenhout heeft een ingebouwd zwart lederen kussen en de variant van massief notenhout heeft een zwart lederen kussen met vakkenstructuur dat gespannen is over het houten frame.

Fjordfiesta Bambi 57 Stoel


✓ Klassiek design
✓ Materiaal: hout
✓ Scandinavisch design

Vragen over de Bambi 57 Stoel van Fjordfiesta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fjordfiesta Bambi 57 Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Rastad & Relling
Garantie 2 jaar
Merk Fjordfiesta
Diepte / Lengte 53 cm.
Breedte 62 cm.
Hoogte 72 cm.

Bambi 57 Stoel - Eiken

Zwart Leder Kussen

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.802

Bambi 57 Stoel - Walnoot

Zwart Leder Vakkenstuctuur

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.377

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit