Fjordfiesta Scandia Junior Stoel

By Hans Brattrud

Omschrijving

De Fjordfiesta Scandia Junior Stoel is een ontwerp van Hans Brattrud. De Scandia Junior Stoel is onderdeel van de tijdloze Scandia Serie. Deze serie is ontworpen in de jaren 50 en was tot voor kort alleen verkrijgbaar via vintage dealers. Na wat kleine aanpassingen gemaakt door Brattrud zijn de Scandia stoelen onder Fjordfiesta in productie gegaan en in 2002 opnieuw op de markt gebracht.

De Scandia Junior is een internationaal erkende klassieker en wordt gezien als een Noors design icoon. Naast mooi, is de stoel ook erg functioneel. De houten latten ondersteunen de onderrug en buigen op een natuurlijke wijze mee wanneer u in de stoel zit. De elegante en simplistische Scandia stoelen zijn kenmerkend voor het Scandinavische design erfgoed en passen door hun tijdloze uiterlijk in elk interieur.

De Scandia Junior Stoel is 82,5 centimeter lang, 54 centimeter breed, 51 centimeter diep en heeft een zithoogte van 42 centimeter. De stoel is gemaakt van gelamineerd eikenhout en is ook verkrijgbaar met een zwarte lak. Beide varianten hebben een satin chroom onderstel.

Heeft u interesse in een andere kleur lak op de zitting? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel of kom even langs.

Fjordfiesta Scandia Junior Stoel


✓ Scandinavisch design
✓ Materiaal: eikenhout, staal
✓ Tijdloos

Vragen over de Scandia Junior Stoel van Fjordfiesta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fjordfiesta Scandia Junior Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hans Brattrud
Garantie 2 jaar
Merk Fjordfiesta
Diepte / Lengte 51 cm.
Breedte 54 cm.
Hoogte 82,5 cm.

Scandia Junior Stoel - Eiken

Satin Chroom Onderstel

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 617

Scandia Junior Stoel - Eiken/Zwart

Satin Chroom Onderstel

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 665

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit