Fjordfiesta Scandia Nett Loungestoel

By Hans Brattrud

Omschrijving

De Fjordfiesta Scandia Nett Loungestoel is een ontwerp van Hans Brattrud. De Scandia Nett Loungestoel is onderdeel van de tijdloze Scandia Serie. Deze serie is ontworpen in de jaren 50 en was tot voor kort alleen verkrijgbaar via vintage dealers. Na wat kleine aanpassingen gemaakt door Brattrud zijn de Scandia stoelen onder Fjordfiesta in productie gegaan en in 2002 opnieuw op de markt gebracht.

De Scandia Nett Loungestoel is simpelweg een nettere versie van de Scandia Senior. Het woord Nett betekent in het Noords dan ook ‘net’. De simplistische look van de stoel maakt het een stoel die zowel alleen of gepaard met meerdere een mooi geheel zal zijn. Dankzij de gevormden houtlatten biedt de stoel een hoge mate van comfort. De elegante en simplistische Scandia stoelen zijn kenmerkend voor het Scandinavische design erfgoed en passen door hun tijdloze uiterlijk in elk interieur.

De Loungestoel is ook verkrijgbaar met een zitting van eikenhout of een zitting van zwart gelakt eikenhout met beide een satin chroom onderstel.
De loungestoel is 81 centimeter hoog, 66 centimeter breed, 78 centimeter diep en heeft een zithoogte van 28 centimeter. De zitting is gemaakt van eikenhoutfineer met een onderstel in satin chroom. Voor het onderstel kunt u kiezen tussen het stevige Bolt onderstel of het praktische Swivel onderstel.

Heeft u interesse in een andere kleur lak op de zitting? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel of kom even langs.

Fjordfiesta Scandia Nett Loungestoel


✓ Scandinavisch Design
✓ Materiaal: eikenhout, staal
✓ Tijdloos
✓ Keuze uit twee onderstellen

Vragen over de Scandia Nett Loungestoel van Fjordfiesta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fjordfiesta Scandia Nett Loungestoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hans Brattrud
Garantie 2 jaar
Merk Fjordfiesta
Diepte / Lengte 78 cm.
Breedte 66 cm.
Hoogte 81 cm.

Scandia Nett Loungestoel - Eiken

Satin Chroom Bolt

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.615

Scandia Nett Loungestoel - Eiken/Zwart

Satin Chroom Bolt

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.675

Scandia Nett Loungestoel - Eiken

Satin Chroom Swivel

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.827

Scandia Nett Loungestoel - Eiken/Zwart

Satin Chroom Swivel

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.887

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit