Flexform Fly Bartafel

By Antonio Citterio

Omschrijving

De Flexform Fly Bartafel is vervaardigd door Antonio Citterio en is een model uit de ‘Fly-serie’ van Flexform. Dankzij de minimale en verfijnde vormgeving is de Fly Bartafel voor Flexforms begrippen een ‘goed ontwerp’ en is het in tal van situaties toe te passen. Perfect in een appartement met weinig ruimte, een restaurant, de lobby of voor in het café. Kenmerkend voor de Fly Bartafel is de verscheidenheid aan afwerkingen. Datgene maakt de tafel flexibel en uniek.

De Fly Bartafel is 94 centimeter hoog en heeft drie elegante metalen poten die vanuit een centrale basis ontspringen. Zo ontstaat er genoeg ruimte voor bijpassende barstoelen. Bovenop het frame is een tafelblad (Ø 80 cm.) bevestigd met de keuze uit verschillende afwerkingen. Vanwege de vele mogelijkheden hebben we onze favoriete uitvoering geselecteerd welke direct bestelbaar is: een zwart onderstel met een blad van essenhout, gebeitst in walnootkleur. Bent u benieuwd naar andere uitvoeringen van de Fly Bartafel? Vraag dan hieronder een offerte aan of kom langs in één van onze winkels. Dan helpen we u graag.

Flexform Fly Bartafel


✓ Minimalistische vormgeving
✓ Functioneel ontwerp
✓ Verscheidenheid aan afwerkingen
✓ Breed toepasbaar design

Vragen over de Fly Bartafel van Flexform?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Flexform Fly Bartafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Antonio Citterio
Garantie 2 jaar
Merk Flexform
Hoogte 93 cm.
Diameter 80 cm.

Fly Bartafel

Vanafprijs

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.015

Fly Bartafel

Essen, gebeitst walnoot - Ø 80 x h. 93 cm

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.015

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit