Flexform Groundpiece Bank

By Antonio Citterio

Omschrijving

De Flexform Groundpiece Bank is een ontwerp van Antonio Citterio en symboliseert het Flexform comfort. Het design is een sublieme vertoning en is een van de bekendste iconen binnen de Flexform collectie. Met de vervaardiging van deze bank heeft Citterio voor een samensmelting gezorgd tussen moderne eenvoud, kunst en comfort. Bovendien stimuleert dit design voor een verandering in denken over banken. De Groundpiece is een bank die zich aanpast aan veranderende gedragingen of levensstijlen. ‘Tegenwoordig rust men uit, kijkt tv, leest of dineert op een bank en dat alles kan gerust met deze vernieuwende bank!’ Dit model is een icoon uit de Flexform collectie en wordt gezien als een zacht middelpunt in vele interieurstijlen. Door de introductie en vervaardiging van verschillende innovaties, zoals het materiaalgebruik en de verwerking van een opbergunit/display in de armleuningen, is het een ontwerp die velen omarmen om zijn ingetogen elegantie, functionaliteit en comfort.

Het comfortabele design is in verschillende composities te verkrijgen. De lage en diepe Groundpiece straalt kalmte en zachtheid uit ten behoeve van een ontspannen zithouding. Een veerkrachtig zitkussen gevuld met dons of een combinatie tussen kunststof en dacron bevorderen het optimale zitcomfort. Daarnaast zorgt het rugkussen in combinatie met of zonder bolster voor een ultrazachte ervaring. Desgewenst kunnen de consoles van de Groundpiece gebruikt worden als ondersteuning, ondergrond voor accessoires of voorzien worden van legplanken als opbergunits. Deze opgevulde armleuningen zijn gestoffeerd met een stoffering of leer naar keuze. Dit model nodigt uit om te gaan loungen.

Om stevigheid te waarborgen, is deze bank vervaardigd uit een metalen frame met kunststof schuimvulling. Dit onderstel is bekleed met een beschermende stoffen voering en de poten uit metaal zijn behandeld met een epoxylak.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal varianten geselecteerd welke direct verkrijgbaar zijn. Deze uitvoeringen zijn allemaal gestoffeerd met Sable 1642, accessoires en sierkussens in de afbeelding behoren niet tot de prijs. Interesse in een andere stoffering of opstelling? Neem contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in onze designwinkels. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Flexform Groundpiece Bank


✓ Symboliseert het Flexform comfort
✓ Samensmelting tussen moderne eenvoud, kunst en comfort
✓ Zacht middelpunt voor vele interieurstijlen
✓ Comfortabel modulair design

Vragen over de Groundpiece Bank van Flexform?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Flexform Groundpiece Bank.
Kastenactie
Ontvang tot en met 31 mei een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1000.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Antonio Citterio
Jaartal 2001
Garantie 2 jaar
Merk Flexform
Opties Gestoffeerd

Groundpiece Bank

Sable 1642

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 17.587

Groundpiece Bank

Sable 1642

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 31.627

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit