FLOS Aim Hanglampen

De FLOS Aim Hanglampen zijn het ontwerp van de Franse broers Erwan en Ronan Bouroullec. In tegenstelling tot traditionele hanglampen, wordt de Aim collectie gekenmerkt door de zichtbare kabels. De lange kabel biedt veel ruimte voor creativiteit, maar heeft tevens als functie om de lichtverspreiding te bepalen. Dankzij deze flexibiliteit kan het licht geheel naar eigen wens gericht worden. Door meerdere lampen met elkaar te combineren ontstaat een wirwar aan kabels. Ondanks de schoonheid van zijn eenvoud, zorgt de lamp hiermee voor een speels accent in de ruimte. Bovendien is de lamp dimbaar waardoor de sterkte van het licht eenvoudig bepaald kan worden en de lamp zijn weg weet te vinden in zowel huiselijke sferen als commerciële omgevingen.

5 items

5 items

Aim Lampencollectie: een modulair systeem

Elke lamp uit de Aim serie combineert functioneel licht met een artistiek uiterlijk. Wanneer meerdere lampen met elkaar gecombineerd worden lopen de kabels op willekeurige wijze door elkaar. Hierdoor wordt een jungle van licht gecreëerd en wordt de eenvoudige hanglamp omgetoverd tot een échte blikvanger. Zijn lange kabels en zijn modulaire karakter maken de lamp niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer veelzijdig in gebruik.

Flos Aim Hanglamp

De speelse FLOS Aim hanglamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is deze verkrijgbaar als FLOS Aim Small hanglamp, maar ook in een normaal formaat. De Aim serie beschikt ook over de FLOS Aim Stekker uitvoering, die in tegenstelling tot de normale hanglamp door middel van een stekker van stroom wordt voorzien.

Flos Aim Dimmer

De FLOS Aim lampenserie beschikt ook over enkele uitvoeringen die in lichtsterkte te reguleren zijn door middel van een FLOS Aim dimmer. Deze dimmer zit verwerkt in het snoer. Om uw FLOS Aim te dimmen kunt u deze dimschakelaar eenvoudig bedienen. De FLOS Aim lampen beschikken over een geïntegreerde lichtbron, deze is niet vervangbaar.

FLOS Aim bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van FLOS. Daarom kunnen wij de gehele collectie, waaronder alle Aim lampen, leveren. Heeft u nog vragen over deze collectie of wenst u graag meer informatie, neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkels.