FLOS IC Lights

De IC Lampen werden in 2014 aan de collectie van FLOS toegevoegd en de serie is nu al een echte klassieker. De lampen zijn ontworpen door Michael Anastassiades die zich voor dit ontwerp liet inspireren door een clip die hij online tegenkwam waarin een jongleur ballen over zijn arm en de rand van zijn vingers liet rollen. Anastassiades raakte gefascineerd door de magie van zijn vaardigheid en wilde dat vastleggen. Zo was de IC-collectie geboren waarbij balans het uitgangspunt is. De glazen ballen lijken te zweven in de ruimte maar zijn toch, haast onzichtbaar, verbonden met de stalen staaf. De IC Light is er als vloerlamp, tafellamp, wandlamp en hanglamp in verschillende uitvoeringen. 

7 items

7 items

Collectie FLOS IC Lampen

De IC serie van FLOS bestaat uit een hanglamp, een wand- en plafondlamp, tafellampen en vloerlampen in diverse afmetingen. Zo biedt de uiteenlopende collectie voldoende mogelijkheden om te voldoen aan uw persoonlijke wensen. De geblazen glazen bollen zijn verkrijgbaar met een diameter van 20 centimeter en van 30 centimeter waardoor de lampen in ieder interieur hun weg weten te vinden. Bovendien transformeren de IC Lampen elke ruimte om tot een moderne omgeving. Hierbij komt een zachte verlichting samen met een tijdloze elegantie wat kenmerkend is voor het Italiaanse verlichtingsmerk.

FLOS IC Lights bij MisterDesign

Heeft u interesse in de FLOS IC Lights? Bestel deze dan eenvoudig online bij MisterDesign. Doordat MisterDesign officieel dealer is van het Italiaanse FLOS, is de gehele collectie bij ons verkrijgbaar. Wenst u graag meer informatie over de FLOS IC Lights of bent u benieuwd naar de mogelijkheid van deze lampen binnen uw interieur? Kom dan gerust eens langs in onze winkels of maak een interieuradvies afspraak met een van onze specialisten.