Moooi Carpets Fools Paradise Vloerkleed

By Marcel Wanders

Omschrijving

Het Fool's Paradise Karpet is een prachtig ontwerp van Marcel Wanders behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets. Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal.
De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Moooi Carpets Fool's Paradise Vloerkleed


✓ Tevens verkrijgbaar in een rechthoekige variant
✓ Afmeting: Ø. 250 of Ø. 350 cm.
✓ Design: Marcel Wanders

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie

Kenmerken
Designer Marcel Wanders
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diameter 250 of 350 cm.

Fools Paradise

Ø. 250 cm

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.249

Fools Paradise

Ø. 350 cm

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.749

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit