Foscarini Arumi Hanglamp

By Lucidi & Pevere

Omschrijving

De Foscarini Arumi Hanglamp is een ontwerp van Lucidi e Pevere. Deze hanglamp bewijst het vermogen van de ontwerpers en het verlichtingsmerk om een in de basis industrieel ontwerp van aluminium te transformeren tot een verfijnd kunstproduct. Dit effect is bereikt door het handmatig bewerken en polijsten van de binnenkant en het juist onregelmatig en ruw maken van het buitenoppervlak met daarop drie verticale lijnen. De twee contrasten in uitstraling, het ruwe van de buitenkant en het gladde van de binnenkant, vormen een harmonieus geheel. Designers Paolo Lucidi en Luca Pevere hebben er voor gekozen het materiaal en de handmatige bewerking ervan extra te benadrukken door de lamp niet te voorzien van een beschermende coating. Als resultaat zal in de loop van tijd langzaam een chromatische verandering zichtbaar zijn die het karakter van deze kleine maar stoere lamp alleen maar zal versterken.

Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting (COB 10 Watt CRI>80) wordt de strak gepolijste binnenkant van de Arumi Hanglamp zacht en efficiënt belicht en geaccentueerd. Hoe sterk dit licht is bepaalt u zelf want Arumi is dimbaar middels TRIAC technologie. Arumi is 10 centimeter hoog en heeft een diameter van 14 centimeter. Daarnaast is de lamp voorzien van een snoer met een lengte van 340 centimeter.

De Arumi Hanglamp behoort tot de collectie van Foscarini . Deze lamp, van de hand van het ontwerpersduo Lucidi en Pevere, is in 2017 bij de collectie van het Italiaanse verlichtingsmerk gevoegd. Van deze designers zijn ook de Alomb lampen bij MisterDesign verkrijgbaar.

Foscarini Arumi Hanglamp


✓ Dimbaar
✓ Geïntegreerd LED: COB 10 Watt CRI>80
✓ Snoer van 340 centimeter
✓ Designer: Lucidi e Pevere
✓ Afmeting: Ø14 x h. 10 cm.

Vragen over de Arumi Hanglamp van Foscarini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Foscarini Arumi Hanglamp.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Lucidi & Pevere
Jaartal 2017
Merk Foscarini
Hoogte 10 cm.
Diameter 14 cm.
Dimbaar Ja, via externe dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
IP Waarde IP20
Opties Dimbaar, LED
Kabel Lengte 340 of 1000 cm.
Soort lichtbron LED: COB 10 W
Lumen 850
Kelvin 2700
CRI >80

Arumi Hanglamp

Snoer 340 centimeter

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 344

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit