Foscarini MyLight

Voor het Italiaanse verlichtingsmerk Foscarini is een designlamp meer dan alleen licht. Een designlamp is een object dat inspireert, een specifieke sfeer creëert en dat u volledig thuis laat voelen. Dit effect wordt nu versterkt met Foscarini MyLight; een collectie die voorziet in een nog persoonlijkere beleving van licht. Lees op deze pagina hoe MyLight werkt.

De Foscarini MyLight lamp is voorzien van een speciale module waarmee u de designlamp met bijvoorbeeld uw smartphone of tablet via Bluetooth kunt bedienen. U heeft ook geen extra bekabeling of schakelaars nodig. Deze module is afkomstig van Casambi, dat innovatieve oplossingen biedt voor draadloze bediening van verlichting. Dankzij de toepassing van Casambi apparatuur is de Foscarini MyLight collectie zeer gebruiksvriendelijk, de mogelijkheden zijn bovendien legio. 

Gemakkelijk te installeren

Om Foscarini MyLight lampen te bedienen, hoeft u alleen maar de Casambi applicatie op uw smartphone of tablet te installeren, een netwerk aan te maken en te zorgen dat Bluetooth op uw apparaat aanstaat. De app detecteert automatisch de beschikbare lampen in de buurt die u aan uw persoonlijke netwerk van lampen kunt toevoegen. U bent nu klaar uw MyLight lampen te bedienen!

De mogelijkheden met MyLight

U kunt allerlei handige en persoonlijke toepassingen instellen via uw Casambi account. Denk aan verschillende scenario’s waarbij meerdere lampen met elkaar zijn verbonden die tegelijkertijd uit en aan gaan of dat het licht vanzelf dimt of juist feller wordt, zelfs wanneer uw tablet of smartphone uitstaat. Uiteraard kunt u het licht ook gewoon direct aan- en uitzetten via de app. Het is bovendien mogelijk lampen van andere merken in uw interieur van een Casambi module te voorzien en deel uit te laten maken van het netwerk. 

Ook vrienden en familie die vaak bij u over de vloer komen, kunnen met de Casambi applicatie toegang krijgen tot uw lichtsysteem maar u bepaalt altijd zelf in hoeverre zij aanpassingen kunnen doen aan de instellingen.

Vertrouwde bediening

Naast bediening met diverse digitale apparaten zoals smartphone en tablet, is het met Casambi ook nog mogelijk uw lampen gewoon via een traditionele of moderne schakelaar aan de wand te bedienen met Smart Switch via de applicatie. Casambi biedt zelf bovendien meerdere bedieningssystemen aan, waarbij u niet altijd uw smartphone nodig heeft om het licht in- of uit te schakelen. Deze zijn op aanvraag via MisterDesign verkrijgbaar.

Bekijk de Foscarini MyLight collectie bij MisterDesign

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over Foscarini MyLight of Casambi? Via onderstaand formulier kunt u meer informatie opvragen bij onze specialist Paul.

  • verlichting specialist MisterDesign