Ferm Living Frame Prikbord Grijs

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Frame Prikbord van Ferm Living is een interpretatie van het klassieke prikbord zoals iedereen dat kent. Frame is voorzien van een interessante ontmoeting tussen materialen: stof, gepoedercoat metaal en eikenhout. De verschillende materialen zorgen niet alleen voor een speelse uitstraling, maar bieden alle drie een verschillen in gebruik. Het kurk onder het stof zorgt ervoor dat u met punaises uiteenlopende dingen kunt bevestigen aan het prikbord, terwijl het metaal een goede combinatie vormt met magneten van alle soorten en maten.

Vul het Frame prikbord met belangrijke memo's, vakantieherinneringen, favoriete recepten en goede levensspreuken, óf kies ervoor het Frame prikbord te laten zoals het is en hang dit prachtige object gewoon kaal aan de muur.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723005704
Productnr. 3235
Materiaal Kurk
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 3.5
Hoogte 82
Breedte 62
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Frame Prikbord Grijs

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 229

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit