Frankly Amsterdam Think Big Vloerkleed

By Frankly Amsterdam

Omschrijving

Het Frankly Amsterdam Think Big Vloerkleed is een stijlvol design dat is afgeleid van de gedachte: ‘groot denken is nieuwe gedachten creëren’. Afgeronde hoeken maken dat het vloerkleed ultieme zachtheid uitstraalt. Bovendien voelt het vloerkleed net zo zacht aan als het eruit ziet, dankzij het gebruik van eucalyptusgaren. Deze garen verrijken de ruimte met een luxueuze glans wanneer er zonlicht op valt. Hoewel het grootste deel van het kleed vervaardigd is uit eucalyptusgaren, wordt de rand daarentegen getuft met mohairgaren met een hogere poolhoogte en een matte afwerking. Het verschil in poolhoogte en materiaal zorgt voor een prachtig contrast waardoor het vloerkleed een ware blikvanger zal zijn in uw interieur.

Omdat het Think Big Vloerkleed met de hand wordt getuft, is hij in elke gewenste vorm verkrijgbaar. De eucalyptusgaren hebben een hoogte van 12 millimeter en de 20 centimeter brede rand van mohairgaren heeft een hoogte van 45 millimeter.

Vanwege een breed scala aan mogelijkheden hebben wij speciaal voor u één uitvoering in verschillende maten geselecteerd die u direct bij ons kunt bestellen. Interesse in een andere kleur of maatvoering? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom eens langs in onze winkels in ’s-Hertogenbosch. Dan helpen we u graag verder.

Frankly Amsterdam Think Big Vloerkleed


✓ Stijlvol ontwerp
✓ Straalt ultieme zachtheid uit
✓ Subtiele glans
✓ Verschil in poolhoogte

Vragen over het Think Big Vloerkleed van Frankly Amsterdam?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Frankly Amsterdam Think Big Vloerkleed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Designer Frankly Amsterdam
Garantie 2 jaar
Merk Frankly Amsterdam
Hoogte 1,2 - 4,5 cm.
Bijlagen Care Instructions

Think Big 6901

l. 240 x b. 170 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.451

Think Big 6901

l. 300 x b. 200 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.985

Think Big 6901

l. 350 x b. 250 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.182

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit