Fredericia Calmo Chaise Longue 3-zits bank Hout

By Hugo Passos

Omschrijving

De Fredericia Calmo Chaise Longue 3-zits Bank Hout is een ontwerp van Hugo Passos. In zijn werk streeft de van origine Portugese designer naar meubels met een duidelijk doel en functie, maar nog belangrijker vindt hij dat meubels de gebruiker plezier moeten brengen. De Calmo serie weerspiegelt het erfgoed van de kennis in sofa’s met een frisse vormgeving. Dit heeft geresulteerd in de Calmo Chaise longue 3-zits Bank Hout. Een rationele visie heeft ertoe geleid dat in dit ontwerp de functie wordt nagestreefd. Dankzij de huidige vormgeving heeft de Calmo Chaise Longue 3-zits Bank Hout een internationale uitstraling.

De al eerder genoemde expertise in het ontwerpen van banken komt terug in de goed doordachte constructie van de Calmo Chaise Longue 3-zits Bank Hout. Al deze kennis zorgt voor een bank met het hoogste niveau in comfort. Om dit te bereiken werd er een grondige analyse van het zitcomfort en het hedendaagse gebruik van een sofa uitgevoerd. Zo is de diepte van de zitting gekalibreerd om te werken met een laptop alsook te kunnen relaxen. Het praktische aan deze bank zijn de kussens die dubbelzijdig zijn gestoffeerd. Hierdoor is het mogelijk om de kussens te draaien, wat zorgt voor een nog langere levensduur.

Een veelzijdige serie is de Calmo zeker. De sofa is verkrijgbaar in een 2-zitsbank, 3-zitsbank en chaise longue. Het onderstel van dit model is te verkrijgen met licht eiken poten of poten van gerookt eiken. Bovendien heeft u de keuze om een bijpassende fauteuil en ottoman toe te voegen. Al deze elementen zijn perfect te combineren tot een uitgebreide zitopstelling. De bank is beschikbaar in twee standaarduitvoeringen, 80 (d. 155,5 x b. 250 x h. 75,5 cm.) en 95 (d. 155,5 x b. 295 x h. 75,5 cm.). Door de vele mogelijkheden hebben wij een selectie gemaakt van onze favorieten. Interesse in een andere uitvoering, kleurcombinatie, onderstel of afwerking? Neem gerust contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder!

Bestelbare varianten:
- Calmo Chaise Longue 3-zits Bank - Hout 80 Ruskin 10, Gerookt Eiken
- Calmo Chaise Longue 3-zits Bank - Hout 95 Ruskin 10, Eiken


Let op: de (sier)kussens zijn bij te bestellen.


Fredericia Calmo Chaise Longue 3-zits Bank Hout


✓ Ruime keuze in uitvoeringen
✓ Comfortabel design
✓ Frisse vormgeving
✓ Functioneel design

Vragen over de Calmo Chaise Longue 3-zits Bank Hout van Fredericia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fredericia Calmo Chaise Longue 3-zits Bank Hout.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hugo Passos
Garantie 2 jaar
Merk Fredericia
Diepte / Lengte 80: 250 / 95: 295 cm.
Breedte 155,5 cm.
Hoogte 75,5 cm.
Zithoogte 41 cm.

Calmo Chaise Longue 3-zits Bank - Hout

80 Ruskin 10, Gerookt Eiken

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 7.302

Calmo Chaise Longue 3-zits Bank - Hout

95 Ruskin 10, Eiken

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 7.482

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit