Fredericia Calmo Ottoman Hout

By Hugo Passos

Omschrijving

De Fredericia Calmo Ottoman Hout is een ontwerp van Hugo Passos. In zijn werk streeft de van origine Portugese designer naar meubels met een duidelijk doel en functie, maar nog belangrijker vindt hij dat meubels de gebruiker plezier moeten brengen. De Calmo serie weerspiegelt het erfgoed van de kennis in sofa’s met een frisse vormgeving. Dit heeft geresulteerd in de Calmo Ottoman Hout. Een rationele visie heeft ertoe geleid dat in dit ontwerp de functie wordt nagestreefd. Dankzij de huidige vormgeving heeft de Calmo Ottoman Hout een internationale uitstraling.

De al eerder genoemde expertise in het ontwerpen van banken komt terug in de goed doordachte constructie van de Calmo Ottoman Hout. Al deze kennis zorgt voor een ottoman met het hoogste niveau in comfort.

Een veelzijdige serie is de Calmo zeker. De ottoman kan worden gecombineerd met een 2-zitsbank, 3-zitsbank en chaise longue. Het onderstel van dit model is te verkrijgen met licht eiken poten of poten van gerookt eiken. Al deze elementen zijn perfect te combineren tot een uitgebreide zitopstelling. De ottoman is beschikbaar in twee standaarduitvoeringen, 80 (d. 65 x b. 80 x h. 41 cm.) en 95 (d. 65 x b. 95 x h. 41 cm.). Door de vele mogelijkheden hebben wij een selectie gemaakt van onze favorieten. Interesse in een andere uitvoering, kleurcombinatie, onderstel of afwerking? Neem gerust contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder!

Bestelbare varianten:
- Calmo Ottoman - Hout 80 Sunniva 717, Gerookt Eiken
- Calmo Ottoman - Hout 95 Sunniva 717, Eiken


Fredericia Calmo Ottoman Hout


✓ Ruime keuze in uitvoeringen
✓ Comfortabel design
✓ Frisse vormgeving
✓ Functioneel design

Vragen over de Calmo Ottoman Hout van Fredericia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fredericia Calmo Ottoman Hout.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hugo Passos
Garantie 2 jaar
Merk Fredericia
Diepte / Lengte 80: 80 / 95: 95 cm.
Breedte 65 cm.
Hoogte 41 cm.

Calmo Ottoman - Hout

80 Sunniva 717, Gerookt Eiken

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.433

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit