Fredericia Pato 4-Leg Stoel

By Welling/Ludvik

Omschrijving

De Fredericia Pato 4-Leg Stoel is een ontwerp van Welling/Ludvik. Door het tijdloze en ingetogen design is deze stoel een perfecte aanwinst voor vrijwel ieder interieur. Gebruik de stoel bij de eettafel, werkplek of in de slaapkamer. Doordat de stoel heel functioneel is, is de Pato 4-Leg Stoel een ideale keuze voor een zakelijke omgeving. Fredericia biedt namelijk een hele reeks aan hulpmiddelen om deze stoel op grote schaal te gebruiken op kantoor. En doordat Fredericia een groot aanbod heeft van kleuren en materialen kunt u de stoel helemaal aanpassen aan uw persoonlijke stijl en wensen. De stoel kan met en zonder armleuning besteld worden.

Het ontwerpersduo Welling/Ludvik heeft ruim drie jaar aan deze stoel gewerkt. De stoel moest aan hoge eisen voldoen om opgenomen te kunnen worden in de collectie van Fredericia. Bij het merk draait alles namelijk om kwaliteit en duurzaamheid. De ontwerpers staken daarom veel tijd in de ontwikkeling van de kuipstoel. Zo zorgden ze ervoor dat de rugleuning flexibel genoeg is en de afgeschuinde rand de juiste hoogte heeft. Hierdoor heeft de Pato 4-Leg Stoel een optimaal zitcomfort.

De Fredericia Pato 4-Leg Stoel heeft een kunststof kuip die in een aantal basiskleuren verkrijgbaar is. Optioneel kunt u de stoel ook uitvoeren met een zitkussen of de stoel volledig laten bekleden. In dat geval heeft u de keuze uit een breed palet aan kleuren en materialen. Standaard wordt het onderstel in mat chroom, glanzend chroom of zwart metaal uitgevoerd. Een andere kleur is op aanvraag mogelijk, hiervoor kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Afmetingen:
- Breedte: 55 cm.
- Breedte met armleuning: 57 cm.
- Diepte: 52 cm.
- Diepte indien volledig bekleed: 52.5 cm.
- Hoogte: 79 cm.
- Hoogte indien volledig bekleed: 80 cm.
- Zithoogte: 46.5 cm.
- Zithoogte met zitkussen of bekleding: 47.5 cm.

De Pato 4-Leg Stoel wordt in Denemarken geproduceerd door Fredericia, een fabrikant van tijdloze en kwalitatief zeer hoogstaande design meubels. De geschiedenis van Fredericia gaat terug tot 1911, toen het merk werd opgericht als stoelenfabrikant. In de uitgebreide collectie stond klassiek houten design lange tijd centraal. Maar de laatste decennia heeft Fredericia zich ook steeds meer gericht op het creëren van moderne designklassiekers, zoals de samenwerking met Welling/Ludvik laat zien. Dit Deens-IJslandse ontwerp duo bestaat uit Hee Welling en Gudmundur Ludvik, die elkaar leerden kennen op de Deense Design School. Al hun ontwerpen zijn een optimale combinatie van materiaal, prijs, comfort, duurzaamheid en constructie. Bovendien zijn ze gefocust op hoge kwaliteit en een ingetogen vormgeving, waarmee ze perfect aansluiten bij de designfilosofie van Fredericia.

Vanwege de oneindige mogelijkheden wat betreft kleur en stoffering hebben we slechts een selectie gemaakt van uitvoeringen die direct te bestellen zijn. Liever een andere uitvoering of op zoek naar meer informatie? Vraag dan hieronder een offerte aan. Onze klantenservice zal dan contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Fredericia 4-Leg Stoel


✓ Hoog zitcomfort
✓ Minimalistisch design
✓ Veel mogelijkheden wat betreft kleuren en stofferingen
✓ Met en zonder armleuning verkrijgbaar
✓ Designer: Welling/Ludvik

Vragen over de Pato 4-Leg Stoel van Fredericia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fredericia Pato 4-Leg Stoel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Welling/Ludvik
Garantie 2 jaar
Merk Fredericia
Opties Gestoffeerd, Met arm, Stapelbaar

Pato - Zelf Samenstellen

Vanafprijs

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 214

Pato - Blauw Frame

Zitting Blauw

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 214

Pato - Grijs Frame

Zitting Grijs

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 214

Pato - Wit Frame

Zitting Wit

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 214

Pato - Zwart Frame

Zitting Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 214

Pato Arm - Grijs Frame

Zitting Grijs

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 311

Pato Arm - Wit Frame

Zitting Wit

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 311

Pato Arm - Zwart Frame

Zitting Zwart

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 311

Pato Arm - Chroom Frame

Zitting Zwart

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 311

Pato - Wit Frame

Stof Remix 612

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 456

Pato - Grijs Frame

Geheel Stof Remix 133

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 456

Pato Arm - Grijs Frame

Zitting Grijs - Leer Naturel

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 511

Pato Arm - Zwart Frame

Zitting Zwart Leer

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 696

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit