Freifrau Rubie Stoel

By Auke Murken en Sven Hansen

Omschrijving

De Freifrau Rubie Stoel is een ontwerp van het designerduo Auke Murken en Sven Hansen. Inspiratie voor deze stoel haalde het tweetal uit een simpele, alledaagse observatie. Zij waren namelijk gegrepen door het aanzicht van een gewatteerd deken dat nonchalant over een houten stoel was gedrapeerd. Ze besloten dit beeld te vangen in het ontwerp van een nieuwe stoel. Dit heeft geresulteerd in het ontwerp van de Rubie, een eenvoudige maar tegelijkertijd zeer elegante stoel door de volumineuze quilten in de stoffering.

Zoals u van Freifrau gewend bent, zijn er tal van mogelijk met betrekking tot de stoffering van de stoel. De volledig beklede zitting is vervolgens te combineren met verschillende soorten onderstellen van staal of hout. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in de winkel. Onze interieuradviseurs helpen u graag verder!

Naast deze stoel bestaat de Rubie serie uit een armstoel, bank, loungestoel en barkruk die perfect met elkaar zijn te combineren.

De Freifrau Rubie Stoel


✓ Tal van varianten verkrijgbaar
✓ Geïnspireerd op gewatteerd deken
✓ Comfortabele zit
✓ Onderdeel van uitgebreide serie

Vragen over de Rubie Stoel van Freifrau?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Freifrau Rubie Stoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Auke Murken en Sven Hansen
Garantie 2 jaar
Merk Freifrau
Diepte / Lengte 57 cm.
Breedte 58 cm.
Hoogte 84 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 47 cm.
Bijlagen Productinformatie

Rubie Stoel

Stalen Poten

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 818

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit