Fritz Hansen Cecilie Manz Poef

By Cecilie Manz

Omschrijving

De Fritz Hansen Cecilie Manz Poef is ontworpen door Cecilie Manz. De poef is een prachtig voorbeeld van de kracht van eenvoud. De simpele vormen van de poef zijn niet revolutionair, maar dankzij een bijzondere materiaal- en kleurkeuze is de Cecilie Manz Poef een waar stijlicoon en een ode aan de collectie van Fritz Hansen. De onderzijde van de poef is namelijk bekleed met canvas. Deze stofsoort is kenmerkend voor de meubels van Poul Kjærholm – de man die verschillende bijzondere ontwerpen voor Fritz Hansen gemaakt heeft. De bovenzijde van de poef heeft de klassieke stof Remix van Kvadrat, waarmee talloze meubels van Fritz Hansen bekleed zijn, of is voorzien van Buffed leder of Till Weave stoffering. De leren band tussen beide stofsoorten is weer een verwijzing naar Cecilie Manz’ eigen ontwerp voor Fritz Hansen – de Miniscule Stoel – waar ook een dergelijke band te zien is.

De Cecilie Manz Poef is verkrijgbaar in twee formaten, die beide in twee uitvoeringen verkrijgbaar zijn. De kleine poef heeft een diameter van 50 centimeter, is 24 centimeter hoog en is bekleed met de stof Remix in de donkergrijze kleur Slate of Buffed leder in de kleur Grey. De grotere poef is bekleed met de Remix stof in de kleur Concrete of Till Weave in de kleur Beige. Deze variant heeft een diameter van 60 centimeter en een hoogte van 29 centimeter. De poef is gevuld met polyurethaanschuim.

Fritz Hansen Cecilie Manz Poef


✓ Bekleed met de stof Remix
✓ Keuze uit vier varianten
✓ Gevuld met polyurethaanschuim
✓ Afmeting: Ø 60/50 x h. 29/24 cm.

Vragen over de Cecilie Manz Poef van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen Cecilie Manz Poef.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Cecilie Manz
Jaartal 2016
Garantie 5 jaar
Merk Fritz Hansen
Breedte 50/60 cm.
Hoogte 26/29 cm.

Poef - Slate

Ø50 x h. 24 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 439

Poef - Concrete

Ø60 x h. 29 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 519

Poef - Beige

Ø60 x h. 29 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 519

Poef - Grey

Ø50 x h. 24 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 569

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit