Fritz Hansen Cecilie Manz Vaas

By Cecilie Manz

Omschrijving

De Fritz Hansen Cecilie Manz Vaas is ontworpen door Cecilie Manz. Een bloem is niet eens nodig in deze vaas van Japans aardewerk. De mix van grijze, groene en donkere kleuren vormen een warm geheel en geven een sfeervolle uitstraling. Iedere vaas wordt in Seto, Japan met de hand gemaakt van klei, voorzien van een keramische glazuurlaag en gebakken in de oven. Iedere vaas is dus uniek en heeft zijn eigen specifieke details. Cecilie heeft voor de Objects serie van Fritz Hansen twee vazen ontworpen. Een kleinere met een lange hals, deze heeft een diameter van 12 centimeter en is 17.5 centimeter hoog. Daarnaast is er de Jar Vaas, een grotere variant met een diameter van 17.5 centimeter en een hoogte van 21 centimeter. In tegenstelling tot de kleinere vaas heeft deze een korte nek en is de nek ongeglazuurd, een leuk detail! De Cecilie Manz vaas is ook uitgebracht in een ronde uitvoering, deze heeft een diameter van 20 centimeter en is 12,4 centimeter hoog.

De Cecilie Manz Vaas van Fritz Hansen is ontworpen door Cecilie Manz. Cecilie Manz richtte haar eigen studio op in 1998, na haar afstuderen aan de Royal Danish Academy of Fine Arts. De Deense designer ziet haar werk als fragmenten van één voortdurend verhaal, waarin de projecten vaak met elkaar verbonden zijn qua ideeën, materialen en esthetiek. Centraal in haar werk staat de eenvoud, het proces van het vormen van een puur, esthetisch en verhalend object.

Fritz Hansen Cecilie Manz Vaas


✓ Japans aardewerk met de hand gemaakt
✓ Voorzien van een unieke glazuurlaag
✓ In diverse maten
✓ In diverse uitvoeringen
✓ Designer: Cecilie Manz

Vragen over de Cecilie Manz Vaas van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen Cecilie Manz Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Cecilie Manz
Jaartal 2016
Garantie 5 jaar
Merk Fritz Hansen

Cecilie Manz Vaas

Tenmonku Black / Ø12 x h. 17.5 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 101

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit