Fritz Hansen Egg Voetenbank Anniversary Collection

By Arne Jacobsen

Omschrijving

De Fritz Hansen Egg Voetenbank Anniversary Collection is speciaal ter ere van het 150-jarige bestaan van Fritz Hansen uitgebracht. Iconische designs van Fritz Hansen worden zo extra in de schijnwerpers gezet.

De Fritz Hansen Egg Voetenbank van Arne Jacobsen is de perfecte accessoire om ultiem te genieten van het comfort van de Egg Chair. Deze iconische loungestoel ontworpen voor de lobby van het SAS Royal Hotel in Kopenhagen is al bijzonder comfortabel, maar met de Egg Voetenbank komt u nog beter tot rust, omdat u uw voeten in stijl kan laten rusten.

De voetenbank is gezegend met dezelfde organische lijnen als de fauteuil en heeft daardoor een hele zachte uitstraling. De ronde vormen zijn het resultaat van een lang boetseerproces. Arne Jacobsen had in de garage van zijn zomerhuis een kleimodel van de Egg Chair Fauteuil en Egg Voetenbank gemaakt. Hiermee probeerde hij de perfecte vorm voor de fauteuil te vinden – waar hij zonder twijfel in geslaagd is. De Egg Voetenbank bestaat uit een basis van stevig koudschuim, waarover de stoffen of lederen bekleding gespannen is. Dit gebeurt volledig met de hand, waardoor de voetenbank een puur staaltje ambachtswerk is. Koudschuim heeft als voordeel dat het snel haar oorspronkelijk vorm aanneemt, zodat de vorm van de voetenbank behouden blijft.

De stervoet is gemaakt van aluminium. De Egg Voetenbank is 37 centimeter hoog, 40 centimeter diep en 56 centimeter breed. In deze speciale Anniversary Collection uitvoering is de Egg Voetenbank te selecteren met een Vanir 373 graniet bruine stoffering of een Grace Chestnut lederen bekleding. De metalen stervoet is uitgevoerd in een zwarte kleur.

Heeft u nog vragen over deze voetenbank? Bespreek het met onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder!


Egg Voetenbank Anniversary Collection


✓ Iconische designklassieker uit 1958
✓ Ontworpen voor het SAS Royal Hotel in Kopenhagen
✓ Anniversary Collection ter ere van het 150-jarige bestaan van Fritz Hansen
✓ Perfecte accessoire voor bij de Egg Chair

Vragen over de Egg Voetenbank Anniversary Collection van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen Egg Chair Anniversary Collection.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Productnr. 3127-voetenbank-ac
Materiaal Stof
Designer Arne Jacobsen
Jaartal 1958
Garantie 5 jaar
Merk Fritz Hansen
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 56 cm.
Hoogte 37 cm.

Egg Voetenbank Anniversary Collection

Vanir 373 Graniet bruin

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.399

Egg Voetenbank Anniversary Collection

Grace Chestnut Leder

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.618

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit