Fritz Hansen Foldable Tray Bijzettafel

By Willumsen & Engholm

Omschrijving

Het Fritz Hansen Foldable Tray Bijzettafel is ontworpen door het duo Willumsen & Engholm in 1958. Deze mannen werkten destijds als meubelmaker bij Fritz Hansen en bewezen met deze handige bijzettafel niet alleen uitstekende ambachtslieden te zijn, maar ook een talent voor design te hebben. Deze bijzettafel heeft namelijk een prachtige tijdloze vormgeving, waardoor het tafeltje ook vandaag de dag schittert in elk interieur. Daarnaast is deze bijzettafel bijzonder handig, want het blad ligt los op de poten en kan daardoor gebruikt worden als dienblad. Ideaal, want zo heeft u altijd een dienblad én een bijzettafel bij de hand. Bovendien zijn de poten van de bijzettafel zoals de naam ervan doet vermoeden, inklapbaar. Een handige én stijlvolle tafel in één.

De Foldable Tray Bijzettafel is volledig vervaardig uit eikenhout. Het frame is gemaakt van massief eiken, terwijl het blad gemaakt is van eikenfineer. U kunt kiezen voor een zwart gelakte of naturel gelakte tafel. In beide uitvoeringen zijn de houtnerven goed zichtbaar, wat de bijzettafel extra karakteristiek maakt. De bijzettafel heeft een diameter van 45 centimeter en is 42 centimeter hoog. In het zwart is de Foldable bovendien verkrijgbaar in een Large uitvoering met een diameter van 60 centimeter en met een hoogte van 39 centimeter.

De Foldable Tray Bijzettafel is onderdeel van de Objects Collection van Fritz Hansen. Deze collectie is een verzameling van accessoires waarin de passie van Fritz Hansen voor tijdloos design met een Scandinavische touch duidelijk wordt. Fritz Hansen heeft een rijke geschiedenis, die ook zichtbaar is in deze collectie. Zo zijn er verschillende items opgenomen die al enkele decennia geleden ontworpen zijn, waaronder de Foldable Tray Bijzettafel. Ook de nieuwe ontwerpen ademen de rijke geschiedenis van het Deense merk en hebben daardoor een hele karakteristieke uitstraling, die goed te combineren zijn met zowel een klassiek als een modern interieur.

Fritz Hansen Foldable Tray Bijzettafel


✓ Tijdloze bijzettafel uit 1958
✓ Naturel of zwart gelakt
✓ Tafelblad is tevens een dienblad
✓ Gemaakt van eikenhout (massief en fineer)
✓ Afmeting: Ø 45 x h. 42 cm. / Ø 60 x h. 39 cm.
✓ Designer: Willumsen & Engholm

Vragen over de Foldable Tray Bijzettafel van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen Foldable Tray Bijzettafel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Willumsen & Engholm
Jaartal 1958
Garantie 5 jaar
Merk Fritz Hansen
Hoogte 42/39 cm.
Diameter 45/60 cm.

Foldable Tray Bijzettafel

Naturel Eikenhout

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 569

Foldable Tray Bijzettafel

Zwart Eikenhout

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 569

Foldable Tray Bijzettafel

Large - Zwart Eikenhout

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 719

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit