Fritz Hansen Jaime Hayon Dienblad

By Jaime Hayon

Omschrijving

Het Fritz Hansen Jaime Hayon Dienblad is een ontwerp van Jaime Hayon. Dit stijlvolle dienblad blinkt uit in functionaliteit, want dankzij drie handvatten is het dienblad gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien zorgt de diameter van 32 centimeter ervoor dat u voldoende spullen op het Jaime Hayon Dienblad kwijt kan. Perfect dus voor uw kantoorspullen, favoriete accessoires of een kopje koffie met wat lekkers erbij. Het essenhout is grijs gelakt, waardoor het dienblad zowel een frisse als een verfijnde uitstraling heeft. Kortom, met dit bijzondere dienblad combineert Jaime Hayon stijl en functionaliteit voor in elk interieur!

De Jaime Hayon Dienblad behoort tot de Objects Collection van Fritz Hansen. Deze collectie bestaat uit comfortabele kussens, zachte kleden, verfijnde vazen en andere prachtige accessoires, die voortkomen uit de passie van Fritz Hansen om stijlvol en goed design te creëren met een Scandinavische touch. De Spaanse designer weet als geen ander hoe hij dit aan moet pakken, aangezien hij al verschillende projecten voor Fritz Hansen heeft gedaan. Al zijn ontwerpen barsten van de creativiteit en vallen op door hun materiaalgebruik en vakmanschap, zoals het Jaime Hayon Dienblad laat zien. Dat geldt overigens niet alleen voor de accessoires die hij ontworpen heeft, maar ook voor de meubels die hij voor Fritz Hansen ontwierp.

Fritz Hansen Jaime Hayon Dienblad


✓ Handig én stijlvol
✓ Speels design
✓ Gemakkelijk te verplaatsen
✓ Grijs gelakt essenhout
✓ Afmeting: Ø 32 x h. 26 cm.
✓ Designer: Jaime Hayon

Vragen over de Jaime Hayon Dienblad van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen Jaime Hayon Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704890402009
Productnr. 840200
Materiaal Hout
Designer Jaime Hayon
Garantie 5 jaar
Merk Fritz Hansen
Hoogte 26 cm.
Diameter 32 cm.

Jaime Hayon Dienblad

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 143

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit