Fritz Hansen Leather Box Opbergdoos

By August Sandgren

Omschrijving

De Fritz Hansen Leather Box Opbergdoos is een ontwerp van August Sandgren. Deze verfijnde opbergdoos is er een met een bijzonder verhaal. De praktische en tegelijkertijd elegante dozen worden namelijk gemaakt van het leer dat overblijft na productie van de Egg en Swan Chairs van Fritz Hansen. De buitengewone productiemethode van de Leather Box is gebaseerd op een oude traditie van boekbinden die August Sandgren hanteert. De Deen is gespecialiseerd in het maken van exclusieve, handgemaakte leren opbergdozen. De buitenkant van de Leather Box zal met de tijd zichtbaar patineren en verouderen, een onmisbaar karakteristiek van het gebruikte leer. Aan de binnenzijde is de box nauwkeurig afgewerkt met natuurlijk linnen.

De Leather Box heeft de volgende afmetingen: b. 20.5 x l. 26 x h. 6.5 cm. Omdat het restleer van de Egg en Swan Chairs gelimiteerd beschikbaar is, wordt er slechts een klein aantal Leather Box Opbergdozen geproduceerd. Daarom is iedere Leather Box voorzien van een uniek nummer, waarmee de exclusiviteit ervan wordt onderstreept.

Fritz Hansen Leather Box Opbergdoos


✓ Met de hand gemaakt
✓ Praktisch en elegant ontwerp
✓ Designer: August Sandgren

Vragen over de Leather Box Opbergdoos van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen Leather Box Opbergdoos.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Leder
Designer August Sandgren
Garantie 2 jaar
Merk Fritz Hansen
Diepte / Lengte 26
Breedte 20.5
Hoogte 6.5

Leather Box Opbergdoos

b. 20.5 x l. 26 x h. 6.5 cm

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 264

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit