Fritz Hansen PK0 A Fauteuil

By Poul Kjærholm

Omschrijving

De Fritz Hansen PK0 A Fauteuil is een ontwerp van Poul Kjærholm. Tijdens zijn allereerste samenwerking met Fritz Hansen ontwierp hij deze unieke fauteuil. Om het 150 jarige bestaan van Fritz Hansen te vieren, is de speciale Anniversary collectie uitgebracht waarvan de PK0 A Fauteuil en de PK60 Salontafel deel uitmaken. De PK0 A fauteuil is een sculpturaal ontwerp en laat de veelzijdigheid van Kjærholm duidelijk naar voren komen. De functionele fauteuil verdient een gewaardeerde plek in de moderne designgeschiedenis en vormt een prachtig eerbetoon voor Kjærholm’s werk als designer.

Om tot het baanbrekende design van de PK0 A Fauteuil te komen wordt het multiplex tot de uiterste mogelijkheden van het materiaal gevormd. Sierlijke rondingen geven de Fauteuil vanuit elke hoek een prachtig aanzicht. Dankzij het ontbreken van overbodige elementen krijgt het ontwerp een pure en simplistische uitstraling. Een design dat een echt statement maakt in het interieur en als losstaand object in de ruimte kan worden toegepast. Als aanvulling op de PK0 A Fauteuil is de PK60 Salontafel de perfecte combinatie om een stijlvolle design opstelling te realiseren.

De PK0 A Fauteuil is verkrijgbaar in Oregon dennenhout en zwart gekleurd essenhout. Deze zorgvuldig geselecteerde materialen geven de sculpturale fauteuil een duurzame en natuurlijke uitstraling. Een opvallend detail zijn de rood gekleurde afstandshouders die voor een contrast met het hout zorgen. De fauteuil heeft een diepte van 62,5 centimeter met een totale hoogte van 66 centimeter.

Fritz Hansen PK0 A Fauteuil


✓ Heruitgave 150 jarig jubileum Fritz Hansen
✓ Iconisch ontwerp van Poul Kjærholm
✓ Sculpturale vormgeving
✓ Functioneel design

Vragen over de PK0 A Fauteuil van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen PK0 A Fauteuil.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Poul Kjærholm
Garantie 2 jaar
Merk Fritz Hansen
Diepte / Lengte 62,5 cm.
Breedte 66 cm.
Hoogte 66 cm.
Zithoogte 60 cm.

PK0 A Fauteuil

Zwart gekleurd Essen

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.699

PK0 A Fauteuil

Oregon Pine

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.799

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit