Fritz Hansen PK60 Salontafel

By Poul Kjærholm

Omschrijving

De Fritz Hansen PK60 Salontafel is een ontwerp van Poul Kjærholm. Om het 150 jarige bestaan van Fritz Hansen te vieren is de speciale Anniversary collectie uitgebracht waarvan de PK60 Salontafel en de PK0 A Fauteuil deel uitmaken. De kenmerkende designstijl van Poul Kjærholm is duidelijk terug te zien in de PK60 Salontafel dankzij zorgvuldige aandacht voor materiaal, functionaliteit en de esthetiek.

Door de toepassing van de juiste proporties in het onderstel van de PK60 Salontafel ontstaat een elegant lijnenspel van gebogen vormen. Een combinatie van ambachtelijk vakmanschap en innovatie maken deze complexe vormen en materiaalgebruik mogelijk. Het ronde glazen tafelblad vormt een mooi contrast met het esthetische hout. Bovendien biedt de salontafel een prachtig bovenaanzicht op de vormgeving van het sculpturale onderstel. Dankzij het ontbreken van overbodige elementen krijgt het ontwerp een pure en simplistische uitstraling. Een design dat een echt statement maakt als functioneel onderdeel van het interieur en als losstaand object in de ruimte. Plaats de esthetische PK60 Salontafel in de woonkamer in combinatie met de PK0 A Fauteuil om een stijlvolle omgeving te creëren.

De PK60 Salontafel is verkrijgbaar in Oregon dennenhout en zwart gekleurd essenhout. Deze zorgvuldig geselecteerde materialen geven de salontafel een duurzame en natuurlijke uitstraling. Het glazen ronde blad is uitgevoerd in helder transparant glas. De poten van de salontafel zijn aan de onderzijde voorzien van vloerbeschermers. De PK60 Salontafel heeft een diameter van 105 centimeter met een hoogte van 105 centimeter.

Fritz Hansen PK60 Salontafel


✓ Heruitgave 150 jarig jubileum Fritz Hansen
✓ Iconisch ontwerp van Poul Kjærholm
✓ Sculpturale vormgeving
✓ Verkrijgbaar in twee houtsoorten

Vragen over de PK60 Salontafel van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen PK60 Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Poul Kjærholm
Garantie 2 jaar
Merk Fritz Hansen
Diepte / Lengte 105 cm.
Hoogte 44 cm.
Diameter 105 cm.

PK60 Salontafel

Zwart gekleurd Essen

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.756

PK60 Salontafel

Oregon Pine

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.032

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit