Fritz Hansen PK61 Salontafel Anniversary Collection

By Poul Kjærholm

Omschrijving

De Fritz Hansen PK61 Salontafel Anniversary Collection is een ontwerp van Poul Kjærholm. Iconische designs uit de rijke geschiedenis van Fritz Hansen zijn opgenomen in de Anniversary Collection ter ere van het 150-jarige bestaan van Fritz Hansen. In 1955 tekende Poul Kjærholm het design van de PK61 Salontafel. De minimalistische stijl paste goed bij zijn achtergrond als industrieel ontwerper. Door de jaren heen ontwikkelde hij zich tot een gerespecteerde interieurarchitect.

De PK61 Salontafel heeft een minimalistische stijl met fijn vormgegeven poten en een vierkant blad. De stalen poten zijn zo geplaatst dat het tafelblad licht rust op het onderstel, waarbij de poten uitsteken ten opzichte van het tafelblad. Deze unieke plaatsing geeft een apart visueel effect aan de salontafel. De toegepaste materialen, het industriële metaal en het robuuste natuurlijke marmer, vormen een mooi contrast.

In deze speciale versie uit de Anniversary Collection heeft de PK61 Salontafel een tafelblad van Noors marmer uit de stad Faukse, een plek dichtbij de Poolcirkel. Het bijzondere materiaal vertoont grote gelijkenissen met de materialen die Poul Kjærholm al die tijd voor zijn PK61 salontafels selecteerde. Prachtige mineralen insluitsels in het marmeren tafelblad zorgen voor een schittering en reflectie. Elke salontafel is uniek doordat elk tafelblad een eigen tekening in het marmer heeft. Om het materiaal goed te beschermen adviseert Fritz Hansen de tafel één keer per jaar te behandelen met een steenwas product. Dit onderhoudsproduct wordt meegeleverd bij aanschaf van PK61 Salontafels met een marmeren tafelblad. Het natuurlijke materiaal kan hierdoor in lichte mate donkerder van kleur worden als onderdeel van het beschermende proces. Het onderstel is vervaardigd uit geborsteld staal.

De salontafel heeft een lengte van 80 centimeter, een breedte van 80 centimeter en een hoogte van 32 centimeter.

Heeft u nog vragen over deze prachtige salontafel? Bespreek het met onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder!

Fritz Hansen PK61 Salontafel Anniversary Collection


✓ Anniversary Collection ter ere van het 150-jarige bestaan van Fritz Hansen
✓ Iconisch ontwerp van Poul Kjærholm
✓ Speciaal marmer uit Noorwegen
✓ Design uit 1955

Vragen over de PK61 Salontafel Anniversary Collection van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen PK61 Salontafel Anniversary Collection.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Poul Kjærholm
Garantie 2 jaar
Merk Fritz Hansen
Diepte / Lengte 80 cm.
Breedte 80 cm.
Hoogte 32 cm.

PK61 Salontafel Anniversary Collection

Witgrijs- Fauske marmer

Levertijd: 5 - 7 weken

Normale prijs: € 4.999

Special Price € 3.999,20

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit