Fritz Hansen Planner Kast

By Paul McCobb

Omschrijving

De Fritz Hansen Planner Kast is een ontwerp van wijlen designer Paul McCobb. Het ontwerp ziet voor het eerst het levenslicht in 1949 en is door Fritz Hansen in 2019 nieuw leven in geblazen. Daarmee is het de eerste kast uit de collectie van dit Scandinavische designmerk.

De Planner Kast brengt erfgoed en moderniteit samen, met als resultaat een tijdloos en multifunctioneel design dat overal haar weg vindt. De naam verwijst naar de diversiteit van het ontwerp; de Planner heeft het vermogen vorm te geven aan ieder interieur door deze te gebruiken als roomdivider, boekenkast of toonkast voor uw favoriete accessoires en kunstobjecten.

Het frame, waarvan de vormgeving op de Bauhaus stijl is geïnspireerd, is gemaakt van duurzaam gepoedercoat staal met een enigszins matte afwerking. De verbindingen van de stalen lijnen worden met de hand gelast en voorzichtig afgerond voor een zachte uitstraling. De planken zijn gemaakt van eikenfineer, dat aan de randen is afgeschuind om naadloos in het frame te passen.

De Planner is verkrijgbaar in drie afmetingen. De diagonale stangen bij de twee grotere varianten geven de kast extra ondersteuning en zorgen voor een mooi visueel effect.

Deze kast maakt onderdeel uit van de Planner serie en is perfect te combineren met de gelijknamige tafelspiegel en salontafels.

Fritz Hansen Planner Kast


✓ Brengt erfgoed en moderniteit samen
✓ Tijdloos design uit 1949
✓ In drie afmetingen verkrijgbaar
✓ Van hoogwaardig staal en eikenfineer

Vragen over de Planner Kast van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen Planner Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Paul McCobb
Jaartal 1949
Garantie 2 jaar
Merk Fritz Hansen
Diepte / Lengte 38.1 cm.
Breedte 120.7 cm.
Hoogte 84.4 / 123.2 / 165 cm.

Planner Kast Small

Hoogte: 84.4 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.371

Planner Kast Medium

Hoogte: 123.2 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.713

Planner Kast Large

Hoogte: 165 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.056

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit