Fritz Hansen Stack Dienblad (op=op)

By Wednesday Architecture

Omschrijving

Het Fritz Hansen Stack Dienblad is ontworpen door Wednesday Architecture. Het dienblad is een bewijs dat fraai design niet ingewikkeld hoeft te zijn. Integendeel zelfs, want de schoonheid van het design zit in de kleine details. Zo is het dienblad gemaakt van fineer, precies hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt om de zitting van de Ant Stoel en de Series 7 Vlinderstoel te maken. Ook de ronde vorm van het dienblad is op deze iconische stoelen gebaseerd, want de Series 7 Vlinderstoel en de Ant Stoel zijn beroemd geworden dankzij hun ronde vorm.

Het Stack Dienblad behoort tot de Objects Collection van Fritz Hansen. Deze collectie bestaat uit prachtige accessoires die de passie van Fritz Hansen voor tijdloos en bijzonder design laten zien. Het merk bestaat al ruim 140 jaar en vroeg daarom aan designers om accessoires te ontwerpen die geïnspireerd zouden zijn op het verleden en kunnen schitteren in een hedendaags interieur. Fritz Hansen ging met verschillende designers in zee, waaronder Wednesday Architecture. Dit designduo bestaat uit Lise Bjerre Schmidt en Sofie Trier Mørk, die in 2013 de handen ineens sloegen. Ze hebben een passie voor hout en laten zich inspireren door traditionele productiemethoden, waardoor hun ontwerpen heel puur en ambachtelijk zijn.

Fritz Hansen Stack Dienblad


✓ Stapelbare dienbladen
✓ Geïnspireerd op de Ant Stoel en Vlinderstoel
✓ Gemaakt van essenfineer
✓ Designer: Wednesday Architecture

Vragen over het Stack Dienblad van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Fritz Hansen Stack Dienblad.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Wednesday Architecture
Jaartal 2016
Garantie 5 jaar
Merk Fritz Hansen
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit