Fritz Hansen Studio Roso Spiegel

By Studio Roso

Omschrijving

De Fritz Hansen Studio Roso Spiegel is ontworpen door Studio Roso. Deze in Londen gevestigde studio heeft een rijke ervaring met het gebruik van spiegels en deze serie is daar een prachtig resultaat van. De spiegel heeft vooral een decoratieve functie en is een waardevolle toevoeging in uw interieur, wanneer hij de omgeving op een prachtige manier reflecteert. De Studio Roso Spiegel is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. De ronde uitvoering met een diameter van 55 centimeter is gek genoeg niet gemaakt van glas, dit bijzondere exemplaar is namelijk gemaakt van een stalen plaat. De plaat wordt zo gepolijst dat hij een reflecterende functie krijgt en er allerlei kleuren in het goud te ontdekken zijn, afhankelijk van hoe het licht erop schijnt. Het warme goudkleurige ontwerp geeft een moderne, sfeervolle uitstraling. De andere uitvoeringen zijn gemaakt van bedrukt reflecterend glas. Het proces waarmee het spiegelachtige effect is verkregen, zorgt voor een uniek uiterlijk. De reflectie wordt bepaald door het omringende licht en het perspectief van de toeschouwer. Iedere spiegel is bovendien uniek en heeft zijn eigen kenmerkende details.

De Studio Roso Spiegel van Fritz Hansen is ontworpen door Studio Roso. Voor de Objects serie heeft Fritz Hansen een beroep gedaan op verschillende bekende designers, waaronder Studio Roso. Studio Roso wordt gevormd door de Deense designers Sophie Nielsen en Rolf Knudsen. De Twee focussen zich op vakmanschap en op de manier hoe het bijzondere kan ontstaan uit alledaagse materialen. Hun ontwerpen zien zij als installaties, die zowel van binnen als van buiten ervaren kunnen worden.

Fritz Hansen Studio Roso Spiegel


✓ Gemaakt van gepolijst staal en bedrukt glas
✓ Iedere plaat is uniek
✓ Goudkleurig en regenboog effecten
✓ Twee uitvoeringen verkrijgbaar
✓ Designer: Studio Roso

Vragen over de Studio Roso Spiegel van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen Studio Roso Spiegel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. U heeft de mogelijkheid wandmontage bij te bestellen. Lees hiervoor de voorwaarden in het bijgevoegde PDF-bestand.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Studio Roso
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Fritz Hansen
Bijlagen Meer informatie wandmontage

Studio Roso Spiegel Ovaal

b. 56 x h. 84 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 949

Special Price € 759,20

Studio Roso Spiegel

Ø 76 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 979

Special Price € 783,20

Bestel direct mee

Wandmontage

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 150
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit