Ethnicraft Frost Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Frost Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. Voor Ethnicraft stelde zij verschillende series dienbladen samen, elk met een eigen thema. Het Frost Dienblad is onderdeel van de Mystic Gold serie. Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij deze reeks dienbladen om goud en glamour. Dawn Sweitzer heeft zomerse kleuren gecombineerd met moderne patronen, her en der voorzien van schitterende gouden accenten. De kleuren van het Frost Dienblad zijn wat meer ingetogen dan de andere dienbladen in de serie, maar stralen nog steeds luxe en verfijning uit. Het dienblad lijkt alsof het bevroren is door het witte aanslag op het spiegelglas.

Het blad is gemaakt van spiegelglas dat niet volledig helder is. Dat komt omdat het glas een verouderingsproces heeft ondergaan. Tijdens de productie heeft men het glas versneld laten verouderen, waardoor er een aanslag op het glas is ontstaan. Hierdoor heeft de spiegel een mystieke en luxueuze uitstraling! Het dienblad is verkrijgbaar in twee formaten (middel en groot). In beide uitvoering heeft het dienblad een rechthoekige vorm, maar het verschil ligt in de afmetingen. Het dienblad middel is 31 centimeter diep en 69 centimeter breed, het dienblad groot heeft een diepte van 46 centimeter en een breedte van 61 centimeter.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Frost Dienblad


✓ Verweerde en chique uitstraling
✓ Blad van spiegelglas
✓ Verkrijgbaar in twee formaten
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Frost Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Frost Dienblad.
Kies je cadeau
Ontvang nu tijdelijk een iconisch design cadeau bij besteding vanaf €250.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft

Frost Dienblad

b. 69 x h. 5 x d. 31 cm.

Nog 3 op voorraad

Levertijd: 5 - 8 werkdagen
€ 119

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit