Functionals Hooks 8 Kapstok

By Serener

Omschrijving

De Functionals Hooks 8 Kapstok is een ontwerp van Serener. Het werk van Serener heeft een zekere tijdloze kwaliteit dat verwijst naar de integriteit van doordacht vakmanschap en het vieren van de essentie van pure materialen zoals, hout, staal en leer. Dit is dan ook zeer goed terug te zien in de Hooks 8 Kapstok, door het gebruik van hout en staal.

De Hooks 8 Kapstok begint met een plank van Amerikaans grenen dat de rug vormt voor de Hooks 8 Kapstok. Hiermee wordt er een afstand van de muur gecreëerd waardoor het lijkt alsof de kapstok in de lucht hangt. Op de grenen plank is een prachtige, gepoedercoate staalplaat gemonteerd. Elke plaat is gemaakt van een enkele plaat metaal, gelaserd, gesneden en vervolgens gebogen met een speciaal ontworpen gereedschap. Heeft u een goede plek nodig om uw hoed, tas, paraplu of jas op te hangen? Dan is in Sereners duurzame Hooks 8 Kapstok perfect. Gebruik er één in een kleinere ruimte of plaats er een aantal op verschillende hoogtes op een grotere muur voor een speels effect.

De Hooks 8 Kapstok heeft een lengte van 100 centimeter, een breedte van 6,7 centimeter en een hoogte van 9,4 centimeter. De Hooks 8 Kapstok is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart.

Functionals Hooks 8 Kapstok


✓ Tijdloos ontwerp
✓ Zwevend effect
✓ Duurzaam materiaal gebruik
✓ Verkrijgbaar in twee kleuren

Vragen over de Hooks 8 Kapstok van Functionals?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Functionals Hooks 8 Kapstok.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Serener
Garantie 2 jaar
Merk Functionals
Diepte / Lengte 100 cm.
Breedte 6,7 cm.
Hoogte 9,4 cm.

Hooks 8 Kapstok

Zwart

Nog 4 op voorraad

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 184

Hooks 8 Kapstok

Wit

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 184
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit