Functionals Ossa Opbergsysteem

By Geckeler Michels

Omschrijving

Het Functionals Ossa Opbergsysteem is ontworpen door het Duitse designduo Geckeler Michels. Functionals heeft haar collectie uitgebreid met een prachtig modulair opbergsysteem. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u de kast zo hoog of breed maken als u wilt. Het design van Ossa is geïnspireerd op een gevouwde kartonnen verhuisdoos, inclusief open handvaten. Deze vouwen zijn goed terug te zien in het ontwerp, dat naar onderen schuin afloopt. Bovenop zijn de randen wat verhoogd, waardoor de kasten precies in elkaar passen wanneer u ze op elkaar stapelt. Bevestigingsmateriaal is dan ook niet nodig! En plaats u er geen tweede kast op, dan heeft de bovenkant de functie van een dienblad en kunt u er allerlei spulletjes in bewaren. De Functionals Ossa, gemaakt van metaal, is een functioneel, duurzaam opbergsysteem waarvan u de onderdelen op allerlei manieren met elkaar kunt variëren.

Eén kast is 90 centimeter breed, 41 centimeter hoog en 36.5 centimeter diep. De kast is verkrijgbaar in wit, donkergrijs en parallel, welke ook erg leuk zijn om met elkaar te combineren.

Het Ossa Opbergsysteem is het eerste kastensysteem in de collectie van Functionals. Dit Nederlandse merk werd in 2009 opgericht door de broers van Esch, die de liefde voor het meubelvak met de paplepel kregen ingegoten. De naam Ossa komt van een straat in Berlijn, waar designers Geckeler en Michels vandaan komen. In 2013 begonnen zij samen een designstudio toen zij zich realiseerden dat ze beide een sparring partner nodig hadden. “Immers, design is een dialoog”, aldus Geckeler.

Functionals Ossa Opbergsysteem


✓ Geïnspireerd op een kartonnen verhuisdoos
✓ Metalen systeem dat gemakkelijk gestapeld kan worden
✓ Verkrijgbaar in wit, donkergrijs en parallel
✓ Afmeting: b. 90 x h. 41 x d. 36.5 cm.
✓ Designer: Geckeler Michels

Vragen over het Ossa Opbergsysteem van Functionals?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Functionals Ossa Opbergsysteem.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Geckeler Michels
Garantie 2 jaar
Merk Functionals
Diepte / Lengte 36.5 cm.
Breedte 90 cm.
Hoogte 41 cm.
Opties Stapelbaar

Ossa - Wit

Nog 3 op voorraad

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 536

Ossa - Parallel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 536

Ossa - Donkergrijs

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 536

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit