Ferm Living Funkis Dollhouse Poppenhuis

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Funkis Dollhouse Poppenhuis is een ontwerp van Trine Andersen.

Het creatieve brein achter het waanzinnige Deense designlabel Ferm Living is niemand minder dan Trine Andersen. Als grafisch vormgever bekend bij vele designliefhebbers. Haar ontwerpen zijn te herkennen aan de huiselijke en warme uitstraling en de onvervalste kwaliteit. Doordat Andersen gebruik maakt van unieke grafische vormen, trendy patronen en intense kleuren zijn haar designs even opvallend als mooi. Daarnaast maakt zij altijd gebruik van duurzame, eerlijke en als het kan biologische materialen. Ook dat zorgt ervoor dat haar creaties buitengewoon populair zijn.

Wie op zoek is naar puur en betaalbaar design, kan aangekomen bij Ferm Living stoppen met zoeken. Ferm Living staat voor Deens design, ‘made with love’. Voor hun ontwerpen maken ze in de basis gebruik van de traditionele Scandinavische stijl, afgewerkt met unieke grafische patronen. De uitgebreide en veelzijdige collectie bestaat uit diverse toppers en zorgt ervoor dat Ferm Living mondiaal bekend is en bovendien waanzinnig populair, niet geheel onverwacht toch?

Het Funkis Dollhouse Poppenhuis van Ferm Living wordt vervaardigd uit natuurlijk multiplex. Dit prachtige poppenhuis bestaat uit twee verdiepingen en kan bijna niet wachten om bewoond te worden. Doordat gebruik is gemaakt van eenvoudige lijnen en er is gekozen voor een modernistische uitstraling is dit poppenhuis een gegarandeerde hit, zowel bij de kinderen als bij de volwassenen die er uiteraard ook mee mogen spelen. De afmetingen van het Funkis Dollhouse bedragen 66.8 centimeter in breedte, 55.5 centimeter in hoogte en 20 centimeter in diepte.

Ferm Living Funkis Dollhouse Poppenhuis


✓ Vervaardigd uit multiplex
✓ Wordt gemonteerd geleverd
✓ Afmeting: b. 66.8 x h. 55.5 x d. 20 cm.
✓ Onderhoud: afnemen met een vochtige doek

Vragen over het Funkis Dollhouse Poppenhuis van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Funkis Dollhouse Poppenhuis.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723009405
Productnr. 3250
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 20
Breedte 66.8
Hoogte 55.5
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Funkis Dollhouse Poppenhuis

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 199
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit