Gan Rugs Garden Layers Big Roll Kussen

By Patricia Urquiola

Omschrijving

Het Gan Rugs Garden Layers Big Roll Kussen is het elegante ontwerp van Patricia Urquiola. De Garden Layers collectie bestaat uit prachtige designs voor buiten met een Oosters tintje. Urquiola reisde namelijk af naar India en liet zich daar inspireren door de harmonieuze, maar uitgesproken Mughal cultuur. Niet alleen zijn de Oriëntaalse invloeden terug te zien in de stoffering, ook de kunst van het ontspannen heeft ze weten te benadrukken in de designs. De Big Roll Kussens zijn erg leuk te combineren met het Garden Layers Buitenkleed, maar zijn individueel ook een mooie toevoeging aan uw tuin. Het design is verkrijgbaar in de drie hoofdkleuren: Terracotta, Blue en Green. Daarbinnen heeft u keuze uit Diagonal Almond-Ivory, Diagonal Almond-Peach, Tartan Terracotta, Diagonal Almond-Blue, Diagonal Almond-Red, Tartan Blue, Diagonal Aloe-Opal, Diagonal Aloe-Grey en Tartan Green. Het design heeft een royale breedte van 78 centimeter met een diameter van 40 centimeter. Tip: combineer verschillende patronen met elkaar voor een prachtig Oosters tafereel.

Het Garden Layers Big Roll Kussen behoort tot de collectie van Gan Rugs. Al in de jaren ’40 startte Jose Gandia Blasco het label dat zich toentertijd richtte op huistextiel. 40 jaar later besloot zijn zoon de focus te verleggen naar vloerkleden en dat bleek een groot succes! Alle designs van Gan Rugs worden handgemaakt in India. Het Spaanse merk kan hierdoor uitzonderlijk vakmanschap garanderen, en bovendien bijdragen aan een lokale economie.

Gan Rugs Garden Layers Big Roll Kussen


✓ Stoffering: 100% polypropyleen
✓ Vulling: foam rubber
✓ Geïnspireerd op de Indiase Mughal cultuur
✓ Ook verkrijgbaar: Garden Layers Buitenkleed
✓ Designer: Patricia Urquiola

Vragen over het Garden Layers Big Roll Kussen van Gan Rugs?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Gan Rugs Garden Layers Big Roll Kussen

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Patricia Urquiola
Garantie 2 jaar
Merk Gan Rugs
Breedte 78 cm.
Diameter 40 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Big Roll Kussen

Diagonal Almond-Ivory

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.028

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit