Gan Rugs Single Bandas Vloerkleed

By Patricia Urquiola

Omschrijving

Het Gan Rugs Single Bandas Vloerkleed is ontworpen door Patricia Urquiola. Mix & match een geweldig en persoonlijk vloerkleed bij elkaar met de Singles Bandas Vloerkleden. U heeft de keuze uit tien prachtige uitvoeringen, waarvan u er enkele (of allemaal) kunt combineren tot een schitterend geheel! Hoe werkt dat? De vloerkleden zijn voorzien van een rand van klittenband, waardoor u gemakkelijk zelf een kleed maakt, zo groot als u zelf wilt. En het fijne is dat de indeling van het kleed in luttele tellen aan te passen is. Het eindeloos combineren hoeft overigens niet te eindigen bij de Bandas Vloerkleden, want Patricia Urquiola heeft binnen de Bandas serie nog andere vloerkleden, poefs en zitcombinaties ontworpen. En ook het productieproces staat bol van het mixen en matchen, want voor het maken van de kleden wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals een handweefgetouw, borduren en haken. De wol die gebruikt wordt is 100% zuivere scheerwol, wat betekent dat het afkomstig is van de eerste schering van een schaap.

Hierdoor is de wol heel sterk, maar vooral ook heel zacht. Scheerwol kan in de eerste maanden na de aankoop nog wel pluizen, maar dit hoort bij het materiaal en is dus geen teken van inferieure kwaliteit. Doordat de kleden met de hand gemaakt worden, kunnen er verschillen zichtbaar zijn tussen de kleden en is het mogelijk dat de stof kleine imperfecties bevat. Ook dit wijst niet op slechte kwaliteit, maar is juist een bewijs van het authentieke handwerk en maakt elk kleed bovendien uniek. U heeft de keuze uit tien verschillende vloerkleden, die u samen kunt combineren tot een groter geheel. Alle vloerkleden zijn 60 centimeter breed en 240 centimeter lang.

Gan Rugs bewijst met het Single Bandas Vloerkleed wederom fantastische vloerkleden te kunnen maken die voor sfeer en karakter in huis zorgen. Gan is voortgekomen uit Gandia Blasco, een Spaans merk dat zo’n zestig jaar geleden het licht zag als textielfabrikant. Het merk breidde haar collectie langzaamaan uit, maar verloor nooit haar afkomst uit het oog. Gan Rugs is het indoor merk van Gandia Blasco en staat vooral bekend om haar prachtige vloerkleden, die stuk voor stuk met de hand gemaakt worden in India. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ambachtelijke technieken en de beste materialen. In combinatie met de schitterende vormgeving zijn de vloerkleden van Gan Rugs echte kunstwerken waar u jarenlang van kunt genieten!

Gan Rugs Single Bandas Vloerkleed


✓ Kleurrijk design en patroon
✓ Mix & match
✓ Handgemaakt op ambachtelijke wijze
✓ Gemaakt van 100% zuivere scheerwol
✓ Afmeting: b. 60 x l. 240 cm.
✓ Designer: Patricia Urquiola

Vragen over het Single Bandas Vloerkleed van Gan Rugs?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Gan Rugs Single Bandas Vloerkleed.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Patricia Urquiola
Garantie 2 jaar
Merk Gan Rugs
Diepte / Lengte 240 cm.
Breedte 60 cm.

Single Bandas A Roze

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 931

Single Bandas A Grijs

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 931

Single Bandas B Oranje

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 931

Single Bandas B Geel

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 931

Single Bandas C Turquoise

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 931

Single Bandas C Geel

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 931

Single Bandas D Zwart

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 931

Single Bandas D Wit

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 931

Single Bandas E Wit

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 931

Single Bandas E Grijs

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 931

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit