Gandia Blasco Dickson Outdoor Vloerkleed

By Dickson

Omschrijving

Het Gandia Blasco Dickson Outdoor Vloerkleed is een ontwerp van Dickson. In de warme maanden leven we het liefst de hele dag buiten. Toch zijn de mogelijkheden om een buitenruimte net zo huiselijk te maken als binnenshuis nog vrij beperkt. Een vloerkleed voor buiten is een grote stap naar een sfeervolle buitenplek. Natuurlijk moet een outdoor vloerkleed wel aan een aantal eisen voldoen. Ondanks dat de vinyl weefstructuur enig reliëf vertoont, is het Dickson kleed zo samengesteld dat het bestand is tegen uv straling, water en vlekken. Bovendien is het kleed zeer hygiënisch en niet vatbaar voor bacteriën en schimmels. Perfect voor buiten, maar ook voor openbare gelegenheden waar veel voetverkeer is. Reinigen kan gewoon met de stofzuiger en bezem of, wanneer hij echt vies is geworden, met de tuinslang of hogedrukspuit.

Gandia Blasco heeft een aantal stoffen geselecteerd waarmee u zelf uw vloerkleed naar keuze kunt samenstellen. Daarvoor kiest u een stof voor het midden van het kleed en voor de rand. Voor de rand heeft u naast de Dickson woven vinyl Be Easy serie ook de keuze uit Sunbrella acrylic Natté serie. Beide randen zijn zo’n 6 centimeter breed. Verder heeft u de keuze uit vijf afmetingen voor uw vloerkleed: 140 x 200 centimeter, 170 x 240 centimeter, 200 x 200 centimeter, 200 x 300 centimeter en 200 x 400 centimeter.

Het Dickson Outdoor Vloerkleed van Gandia Blasco is ontworpen door Dickson. In 1836 werd Dickson opgericht als spinnerij in Frankrijk en daarmee is het de oudste textielonderneming van Frankrijk. Het bedrijf pionierde met kunstvezels in doeken om de duurzaamheid te verbeteren. En nog steeds wordt iedere vierkante meter uitgebreid getest om de kwaliteit te waarborgen. Het Dickson vloerkleed past uitstekend in de collectie van het Spaanse Gandia Blasco, dat moderne meubelen biedt voor een luxueuze outdoor lifestyle.

Gandia Blasco Dickson Outdoor Vloerkleed


✓ Breng huiselijkheid naar buiten
✓ Gemaakt van gewoven vinyl/acryl
✓ Uiterst duurzaam en hygiënisch
✓ In vijf afmetingen naar keuze
✓ Design: Dickson

Vragen over het Dickson Outdoor Vloerkleed van Gandia Blasco?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Gandia Blasco Dickson Outdoor Vloerkleed.

Dit artikel wordt kosteloos bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Dickson
Merk Gandia Blasco
Opties Buiten te gebruiken
Bijlagen Productinformatie

* Verplichte velden

Dickson Outdoor Vloerkleed

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 665

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit