Ethnicraft Gate Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Gate Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. Dit dienblad behoort tot de Classic serie, een reeks dienbladen die Dawn Sweitzer voor Ethnicraft heeft ontworpen. Net zoals andere series binnen de collectie zijn alle dienbladen in de Classic serie ontstaan vanuit een bepaalde inspiratiebron. Voor deze serie haalde Dawn Sweitzer haar inspiratie uit alle verre reizen die ze gemaakt heeft en de prachtige natuur die ze tijdens deze reizen heeft bewonderd. Al die ervaringen leidden onder andere tot dit Gate Dienblad. De combinatie van brons en bruin past goed bij de rest van de serie, waarin zachte kleuren en bijzondere patronen de boventoon voeren. Het dienblad heeft een luxueuze uitstraling die past bij vrijwel iedere interieurstijl. Het artistieke vleugje in het patroon maakt het stijlvolle plaatje helemaal af!

Het blad van het dienblad is gemaakt van verweerd spiegelglas. Die verweerde look is het gevolg van een verouderingsproces, waarbij men versneld aanslag op het glas laat vormen. In combinatie met het prachtige patroon zorgt dit voor een bijzondere uitstraling. Het gehele productieproces van het dienblad wordt met de hand uitgevoerd, waardoor er kleine imperfecties kunnen optreden. Niet getreurd, want in plaats van dat deze imperfecties afbreuk doen aan het design, dragen ze juist bij aan het karakter van het dienblad. Bovendien is elk dienblad op deze manier echt uniek.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Gate Dienblad


✓ Bijzondere print
✓ Blad is gemaakt van spiegelglas
✓ Afmeting: b. 69 x h. 5 x d. 31 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Gate Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Gate Dienblad.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0703610320703
Productnr. 20430
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 31 cm.
Breedte 69 cm.
Hoogte 5 cm.

Gate Dienblad

Nog 1 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 119

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit